Vakjury's voor Fitnessclubs en voor Personal Trainers

Er zijn 3 vakjuryprijzen; 1 voor fitnessclubs, 1 voor personal trainers en 1 Maatschappelijke Vakjury Award. Bekijk hier meer info over de vakjury en de vakjuryprijzen. 

 

Vakjuryprijs voor Fitnessclubs

Wil je in aanmerking komen voor deze vakjuryprijs? Mail naar info @ fitnessclubvanhetjaar.nl waarom jullie deze titel verdienen. Om een titel te kunnen winnen zijn ook minimaal 30 stemmen nodig bij de online stemronde. 

De vakjury voor de categorie Fitnessclubs bestaat uit:

Patrick Rijnbeek

Patrick Rijnbeek, sinds 2018 directeur bij NL Actief en verantwoordelijk voor de maatschappelijke waarde van fitness. Als trotse directeur zoek ik naar samenwerking vanuit de fitness met zorg en met welzijn. Als partner in het Sportakkoord streven we naar een grotere rol voor ondernemers in hun gemeenten en ik heb veel contact met de verschillende ministeries en dat netwerk is alleen maar toegenomen in de Corona-tijd. Ik geloof dat clubs zich kunnen onderscheiden via kwaliteit, de menselijke factor en in het lokale netwerk.

Ricardo Seffelaar

Ricardo is al meer dan 25 jaar actief in de fitnessbranche en als directeur van Creative Sports Group BV is hij de coach die sportscholen financieel fit en gezond houdt. Als Bondsdirecteur van de Koninklijke Nederlandse Krachtsport en Fitness bond (KNKF) is Ricardo als verbindende factor actief tussen de commerciële clubs en de bond. 

Jordey de Joode

Jordey is een bekend gezicht in de fitnessbranche en inmiddels ook in de vakjury. Hij is als media adviseur verbonden aan bodyLIFE - Europa's grootste fitnessvakblad en tevens partner van deze verkiezing.

Al ruim dertig jaar informeert bodyLIFE fitness professionals over de actuele trends en ontwikkelingen in de branche. De ondernemers die in bodyLIFE aan het woord komen vormen vaak een inspiratie voor anderen, vooral door te durven innoveren. Als jurylid zal Jordey kijken welke clubs en ondernemers de huidige situatie hebben aangegrepen om zichzelf opnieuw te positioneren, een inspirerende visie hebben op de toekomst en als voorbeeld kunnen dienen voor andere fitness professionals. 

Renata Jarz

Renata Jarz is geen onbekende in fitnessland. Zij is de founder en CEO van House of Workouts. House of Workouts heeft inmiddels al meer dan 800 aangesloten fitnessclubs in Europa. Renata is het brein achter de House of Workouts programma’s XCORE®, BRN® & LXR®, die zij samen met haar team ontwikkelde.  Daarnaast ontwikkeld zij, bij HOW, nog een aantal white label GX programma’s voor o.a. GXR van Basic Fit. Haar passie is Groupfitness en zij adviseert dan ook diverse clubs en fitnessketens op dit gebied. Renata is NASM en ACE personal trainer en runt daarnaast nog met veel plezier haar eigen ladiesgym. Dit jaar mogen wij haar voor de 2e keer verwelkomen als jurylid voor de Dutch Fitness Awards. 

 

Vakjuryprijs voor Personal Trainers
De vakjury voor Personal Trainers staat onder leiding van NL Actief en beoordeelt Personal Trainers die zich kunnen aanmelden en roept de landelijke winnaar uit.

Wil je in aanmerking komen voor deze vakjuryprijs? Mail naar a.kuiper @ nlactief.nl waarom jullie deze titel verdienen. Om een titel te kunnen winnen zijn ook minimaal 30 stemmen nodig bij de online stemronde. 

 

Kelby Jongen - Opleider 


Mijn naam is Kelby Jongen mama, vrouw van Jan Middelkamp ondernemer in deze fitnessbranche. Al ruim 14 jaar werk ik als Personal Trainer en National en International Presenter/Consultant. Ik ben mede eigenaar van The Fitness Education Group waar EFAA, Sport&People, LAPT Business Coaching en BlackBoxPublishers onderdeel van zijn. Momenteel werkzaam als CEO voor Sport&People. Afgelopen jaar heb ik mijn twee personal training studio's verkocht. Ook ben ik nog mede eigenaar van Vytal een complete food app op voeding en coaching. 
 
Mijn persoonlijke missie is dat iedereen die met klanten werkt de juiste studie en achtergrond heeft en zich gedraagt als een professional. Dat het vak Personal Training meer en meer ondersteund zal worden in de Health sector en dat we meer kunnen gaan samenwerken met diverse specialisten. Aan de andere kant vind ik het ontzettend leuk om trainers te inspireren met mijn jarenlange ervaring als trainer maar ook het werken in de diverse ketens hoe je bedrijf strategisch op te bouwen. Wij werken dan ook nauw samen met NL Actief op diverse vlakken. Wie is Kelby? Een enthousiaste ambitieuze vrouw die altijd iedere kans aangrijpt en staat voor kwaliteit. 

Rob van der Wijngaart - Nationaal Trainer 


Rob van den Wijngaart is al jaren werkzaam binnen de fitnessindustrie. Rob is werkzaam als manager van 9 fysiotherapiepraktijken (Fysiomore) en 6 personal trainingstudios (imotivate personal training) in Noord-Brabant. Tevens is hij al jaren Performance coach van diverse professionele voetballers, waaronder Nemanja Gudelj (Fc sevilla ), Kees Luijkx (Roda Jc), Alex Schalk (Fc servette. ) en kickbokser Erroll Zimmerman.  Daarnaast is hij docent voor oa Start2move. Tevens is hij in 2016 uitgeroepen tot beste personal trainer van Nederland. 

Anne Marie van Duivenboden - Preventiecentrum 


Als eigenaar van preventiecentrum BodyVision mag ik elke dag met veel passie en bevlogendheid het vak uitoefenen. Het mee kunnen helpen aan de professionalisering in deze branche is dan ook  een echt cadeautje voor mij, waar ik veel inspiratie uit haal. Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in deze branche en het verveelt nog steeds niet! 

Koen Demyttenaere - Kennispartner  


Koen Demyttenaere behaalde een master bewegingswetenschappen en een master in marketing. Op sportief vlak deed/doet hij Ironmans, marathons & ultratrails. Hij deed ervaring op in verschillende posities bij de Franse sportretailer Decathlon, de Belgische OTC-multinational Omega Pharma en Australische start-up BikeExchange. Inmiddels is hij meer dan vier jaar Marketing Manager France & Benelux bij Polar, met veel aandacht voor de digitalisering van zowel de eigen communicatie als de markt waarin Polar actief is. 

Esther Spruijt - Keten


Esther Spruijt is manager Business Support & Projecten bij Smart Fit Nederland, snelgroeiende keten van vernieuwende fitnesscentra. Voorheen mede-eigenaar van Fitnesscentrum Epe, met keurmerk Preventiecentrum en lid van de commissie Kwaliteit bij NL Actief. Zij is betrokken bij diverse platforms op het gebied van zorg en welzijn om de beweegrichtlijnen meer ‘handen en voeten’ te geven, ook voor ouderen en mensen met een chronische aandoening. In Epe is zij een van de initiatiefnemers van De Beweegkuur (GLi). Fitnesscentrum Epe heeft o.l.v. Esther medewerking verleend aan het onderzoek Pro Muscle in de Praktijk van de WUR. Vanuit haar huidige functie blijft zij betrokken bij De Beweegkuur en heeft zij zitting in de regiegroep van het Lokaal Sportakkoord Epe.

Esther: “Ik heb respect voor professionals die zich inzetten voor mensen die extra moeite hebben om in beweging te komen, bijvoorbeeld vanwege een chronische aandoening. Dat vraagt extra inzet, motivatie en kennis!”

Ronald Wouters MSc - Branchevereniging 


Algemeen directeur NL Actief. Van jongs af aan speelt sport een centrale rol in het leven van Ronald Wouters (50). Nog dagelijks geniet hij ervan om, ook professioneel, met sport bezig te zijn. Om met de kennis en ervaring die hij heeft opgedaan mensen te inspireren hun levensstijl te veranderen en ze plezier te laten beleven aan bewegen. Uit eigen ervaring weet hij wat het met je doet en nog mooier is het om dit dagelijks te mogen uitdragen. 

Ronald is 28 jaar werkzaam in de fitnessbranche. Vanaf 2003 is hij werkzaam als algemeen directeur voor NL Actief, de brancheorganisatie van en voor ondernemende sportaanbieders. Onder zijn leiding groeide NL Actief uit tot de grootste sportorganisatie van Nederland, met bijna 1.000 aangesloten locaties waar 3 miljoen fitnessconsumenten sporten. In 2013 behaalde Ronald zijn Master Sport en Beweeginnovatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Hij is auteur van diverse fitnessboeken. 

 

Maatschappelijke Vakjury Award

Deze Award wordt in 2021 voor het eerst uitgereikt. Binnenkort volgt daar op deze plek meer info over!

Partners
Body LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit FairNL ActiefEen Veilig Gevoel

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details