Vakjury Award Small Group Training & Crossfit

Willen jullie graag in aanmerking komen voor de Vakjury Award voor "Small Group Training & Crossfit"? Meldt jullie dan nu aan via dit formulier;

Contactgegevens

 

De Vakjury maakt op basis van de inzendingen een shortlist. Daarna wordt een Top 3 in willekeurige volgorde bekend gemaakt. Tijdens het Award Festival wordt de volgorde van deze Top 3 bekend gemaakt.

 

De Vakjury

De vakjury voor deze categorie bestaat uit:

Maarten Schaapherder

Maarten Schaapherder is mede-oprichter van ViveActive dat al bijna 25 jaar actief is in Personal Training en Educatie. Naast Personal Training verzorgt Maarten diverse workshops (o.a. SGT) in de Benelux voor fitnessprofessionals en is hij ook actief in het opleiden van o.a. artsen, fysiotherapeuten en diëtisten tot BLCN geregistreerde Leefstijlcoaches.

Jeroen Gerats

Jeroen Gerats is geen onbekende in de fitnessbranche. Hij is Magazine Manager bij bodyLIFE, al ruim 15 jaar actief o.a. voor vakbladen en als bemiddelaar bij de verkoop van sportcentra. Hij was mede organisator van de FWTop, dat is de voorloper van de Fitfair Jaarbeurs.

Dave Wurms

De verhalen, meningen en feedback van klanten spelen een steeds grotere rol in de fitnessbranche en nu dus ook bij de Dutch Fitness Awards. Dat vind ik mooi om te zien! 
Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de wereld van klanttevredenheid. Met de oprichting van Focus Feedback meten we klant-enthousiasme in meer dan 40 landen. Met Feedback4Sports doen we dat specifiek voor de fitnessbranche in de Benelux. Feedback4Sports helpt de fitnessclubs in de Benelux met een hogere retentie, lagere churn, meer ledenbehoud en het aantrekken van nieuwe leden. Vanuit dat oogpunt neem ik dan ook deel aan het jury panel. Uiteindelijk bepalen leden het succes van je organisatie dus ik ben benieuwd hoe de deelnemers van de Dutch Fitness Awards dat aanpakken.

Lees meer over de andere Vakjury Awards

 

Partners
TechnoGymBody LifeUnited ConsumersEen Veilig GevoelFeedback4SportsNew GymMusic And FriendsNLActief

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details