Small Group Training & Crossfit van het Jaar

Deze Award wordt bij de editie in 2022 voor het eerst georganiseerd. Er volgt hier later nog meer info over het aanmelden!

De vakjury voor deze categorie bestaat uit:

Maarten Schaapherder

Maarten Schaapherder is mede-oprichter van ViveActive dat al bijna 25 jaar actief is in Personal Training en Educatie. Naast Personal Training verzorgt Maarten diverse workshops (o.a. SGT) in de Benelux voor fitnessprofessionals en is hij ook actief in het opleiden van o.a. artsen, fysiotherapeuten en diëtisten tot BLCN geregistreerde Leefstijlcoaches.

Jeroen Gerats

Jeroen Gerats is geen onbekende in de fitnessbranche. Hij is Magazine Manager bij bodyLIFE, al ruim 15 jaar actief o.a. voor vakbladen en als bemiddelaar bij de verkoop van sportcentra. Hij was mede organisator van de FWTop, dat is de voorloper van de Fitfair Jaarbeurs.

Danny Reijenga

Danny Reijenga is sinds 2019 een van de gezichten van Feedback4Sports, waar hij meer dan 100 fitnessclubs helpt met het uitvoeren van kwalitatief klantonderzoek. Daarnaast is hij een van de oprichters van newgym, de online sportschoolvergelijker waar jaarlijks ruim 500.000 consumenten in Nederland gebruik van maken tijdens hun zoektocht naar een (nieuwe) fitnessclub.

Lees meer over de andere Vakjury Awards

Partners
TechnoGymBody LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit FairNL ActiefEen Veilig GevoelFeedback4SportsNew GymDe Zaak

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details