UITREIKING DUTCH FITNESS AWARDS IN THEATER FIGI
22 jan. 2024
De Award Uitreiking van de Dutch Fitness Awards vond plaats in een mooie ambiance in Theater Figi in Zeist. Doelstelling van de Dutch Fitness Awards is om een podium te bieden aan uitblinkers in de fitnessbranche om daarmee ook anderen te inspireren.
STEL JOUW VRAAG AAN RALPH TIJDENS DE UITREIKING IN HET FIGI THEATER
20 jan. 2024
Ralph van Hessen is de oprichter van de BIG Improvement Day. Hij haalde onder meer Richard Branson naar Nederland.
DUTCH FITNESS AWARDS SOCIAL MEDIA
18 jan. 2024
Volg ook onze social media kanalen Facebook , Instagram , Linkedin en X voor extra social media nieuws! De Award Uitreiking vindt plaats op maandag 22 januari 2024 in het FIGI Theater in Zeist. Meer info over de Award Uitreiking. .
FYSIEKE AWARD KAN NOG MAAR TOT EN MET DONDERDAG BESTELD WORDEN
15 jan. 2024
De fysieke Award bestellen kan nog maar tot en met aanstaande donderdag! De Award wordt deels met de hand gemaakt dus we hebben even de tijd nodig om alle Awards op tijd klaar te hebben voor de Award Uitreiking.
Het wordt een inspirerende middag met een mooi programma.
KOM OOK MET JOUW TEAM NAAR DE AWARD UITREIKING IN HET FIGI THEATER IN ZEIST
11 jan. 2024
Het is bijna zover. Maandagmiddag 22 januari worden de Awards uitgereikt voor Personal Trainers en Fitnessclubs die een Award hebben gewonnen bij de Dutch Fitness Awards. Aangezien de Awards op maat gemaakt worden is het wel van belang jouw tickets nu al te reserveren!
Het wordt een inspirerende middag met een mooi programma.
PRESENTATIE EN LIVE MUZIEK TIJDENS DE AWARD UITREIKING
7 jan. 2024
De winnaars van een Publieks Award kunnen 22 januari aanstaande hun Award in ontvangst nemen. Er staat een presentator voor hen klaar, met een pianist die ook nog kan zingen en een dame die nog een ander muziekinstrument mee neemt.
ONTVANG JULLIE GEPERSONALISEERDE AWARD TIJDENS DE AWARD UITREIKING
5 jan. 2024
Op 22 januari 2024 worden de Awards uitgereikt voor Fitnessclubs en Personal Trainers die een Award hebben gewonnen bij de Dutch Fitness Awards. Aangezien de Awards op maat gemaakt worden is het praktisch om nu al aan te melden.
CLICKABLES NIEUWE PARTNER DUTCH FITNESS AWARDS
4 jan. 2024
Partner-Alert; Ook Clickables is partner geworden van de Dutch Fitness Awards! Clickables draagt de fitnessbranche een warm hart toe. Clickables levert graag een bijdrage om een mooi podium te bieden voor de genomineerden en biedt met haar online marketing diensten oplossingen om het podium haalbaar te maken.
LIVE MUZIEK TIJDENS DE AWARD UITREIKING
3 jan. 2024
De feestelijke sessie om de publieks award in ontvangst te nemen gaat naar The Next Level. Voor jullie uitreiking staat niet alleen een presentator klaar maar er wordt ook live muziek voor jullie gemaakt als jullie de Award in ontvangst nemen.
LINKEDIN ACCOUNT DUTCH FITNESS AWARDS
2 jan. 2024
Had jij het Linkedin-icoontje op de website van de Dutch Fitness Awards al opgemerkt? Het staat er nog maar net maar nu al hebben de 1e volgers zich gemeld op dit gloednieuwe Linkedin-account. Uiteraard zien we jou daar ook graag terug.
BOSS NIEUWE PARTNER DUTCH FITNESS AWARDS
29 dec. 2023
Op de valreep van het nieuwe jaar is BOSS verheugd om te melden dat ze partner zijn geworden van de Dutch Fitness Awards! BOSS is al meer dan 3 decennia lang leverancier van software voor ambitieuze ondernemers in de branche. En ambitie maar vooral succes moet gevierd worden! Wij wensen alle winnaars van de Publiek Awards en de genomineerden voor de Vakjury Awards alvast een fantastisch 2024 en kijken ernaar uit om de uitreiking samen met jullie te vieren.
DE VROEGBOEKKORTING VERLOOPT BINNENKORT
27 dec. 2023
Nog even en dan verloopt de vroegboekkorting! De fitnessclubs en personal trainers die gemeentewinnaar en provinciewinnaar zijn geworden kunnen tijdens de Award Uitreiking onder meer hun Award feestelijk in ontvangst nemen, met hun Award op de foto en zich laten inspireren door de Vakjury Winnaars, en voormalig Olympisch Kampioenen Maarten van der Weijden en Marianne Timmer.
Kom ook en vier dit feest mee met het hele team! De tickets met vroegboekkorting zijn gelimiteerd beschikbaar en slechts tijdelijk verkrijgbaar!.
NEEM JULLIE GEPERSONALISEERDE AWARD IN ONTVANGST OP DE AWARD UITREIKING
23 dec. 2023
Kom met het hele team naar de Award Uitreiking. Neem een gepersonaliseerde Award in ontvangst, ga op de foto en laat je inspireren!
De fitnessclubs en personal trainers die gemeentewinnaar en provinciewinnaar zijn geworden kunnen tijdens de Award Uitreiking onder meer hun Award feestelijk in ontvangst nemen, met hun Award op de foto en zich laten inspireren door de Vakjury Winnaars, en voormalig Olympisch Kampioenen Maarten van der Weijden en Marianne Timmer.
KEBOEM NIEUWE PARTNER DUTCH FITNESS AWARDS
17 dec. 2023
Geweldig nieuws! Keboem is trots om partner te zijn van de Dutch Fitness Awards! Samen met andere gewaardeerde partners en de organisatie van de Dutch Fitness Awards streven we ernaar om de uitblinkers in de fitnessbranche in de schijnwerpers te zetten en fitnessclubs door het hele land te inspireren. We kijken enorm uit naar de feestelijke Award Uitreiking op 22 januari in het prachtige Theater FIGI in Zeist! Laten we aftellen naar een middag vol inspiratie.
TICKETS AWARD UITREIKING NU NOG MET VROEGBOEKKORTING
11 dec. 2023
Een goede teamspirit bevordert de productiviteit, creativiteit en ondernemersgeest van medewerkers. Kom met het hele team naar de Award Uitreiking.
KOM MET HET HELE TEAM NAAR DE AWARD UITREIKING
28 nov. 2023
Een personeelsuitje bevordert de groepsdynamiek. Je vergroot de teamspirit op een leuke manier doordat je elkaar buiten kantooruren ook op een andere en ontspannen manier treft.
DUTCH FITNESS AWARDS AWARD UITREIKING
19 nov. 2023
De fitnessclubs en personal trainers die gemeentewinnaar, provinciewinnaar of zelfs landelijk winnaar zijn geworden bij de publieksverkiezing, zijn bekend. Ook zijn de winnaars van een Gold Award bekend, zij kregen van hun klanten een gemiddeld cijfer van 9,0 of hoger!
Alle winnaars kunnen tijdens de Award Uitreiking onder meer hun Award feestelijk in ontvangst nemen, met hun Award op de foto en zich laten inspireren door de Vakjury Winnaars, en voormalig Olympisch Kampioenen Maarten van der Weijden en Marianne Timmer!.
HET IS VRIJDAG 17 NOVEMBER EN HET IS DE LAATSTE STEMDAG
17 nov. 2023
De spanning stijgt want vandaag is het de laatste stemdag! Tot en met vrijdag 17 november 2023 kan iedereen via deze website stemmen op zijn of haar favoriete fitnessclub of personal trainer. Om 23:59 uur sluit de verkiezing dus breng nog snel jouw stem uit!
Deel nog zoveel mogelijk jullie directe stemlink zodat jullie volgers meteen hun stem kunnen uitbrengen.
DE AANMELDING VOOR DE VAKJURY AWARDS SLUIT DONDERDAG
15 nov. 2023
De Dutch Fitness Awards bestaan al sinds 2011 maar groeien nog steeds. Uiteraard zijn er bij de Dutch Fitness Awards ook meerdere Vakjury Awards waar voor aangemeld kan worden.
DE LAATSTE TUSSENSTAND STAAT ONLINE
14 nov. 2023
Bekijk nu de laatste tussenstand van dinsdag 14 november per gemeente en per provincie via de tussenstand pagina . Ook is er een landelijke tussenstand geplaatst met de Top40 per categorie én het aantal stemmen en de gemiddelde waardering zijn nu ook zichtbaar.
NOG MAAR 5 DAGEN OM OP JOUW FAVORIET TE STEMMEN
13 nov. 2023
Je hebt nog 5 dagen om te stemmen! Tot en met 17 november 2023 kan iedereen via deze website stemmen op zijn of haar favoriete fitnessclub of personal trainer. Je mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen.
DUTCH FITNESS AWARDS IN DE MEDIA
10 nov. 2023
Oproep voor aanmelden voor Vakjury Awards in bodyLIFE Magazine. Lees het volledige artikel op de website van bodyLIFE .
DE NIEUWE TUSSENSTAND STAAT ONLINE
9 nov. 2023
De nieuwe tussenstanden per gemeente én per provincie staan online. Ook is er een landelijke tussenstand geplaatst met de Top40! Bekijk deze nu via de pagina tussenstand .
STEM NU EN WIN 2 TICKETS NAAR ROME
8 nov. 2023
Naast Vaticaanstad, de Sint Pietersbasiliek en het wereldberoemde Colosseum zijn er nog tal van andere hoogtepunten in Rome te ontdekken. Stem nu op jouw favoriete fitnessclub of personal trainer via www.
INSPIRATIETOUR TECHNOGYM VOOR DE WINNAARS VAN DE VAKJURY AWARDS
31 okt. 2023
De winnaars van de Vakjury Awards van de editie van 2022 worden binnenkort door Technogym meegenomen naar Antwerpen voor een geweldige inspiratietour.
Ook bij de huidige editie ontvangen de winnaars van de Vakjury Awards straks een uitnodiging voor 2 personen voor;.
STEM NU EN WIN 2 TICKETS VOOR LIVERPOOL F.C.
29 okt. 2023
In Liverpool is van alles te beleven. Ontdekt de stad en bezoek een wedstrijd in het wereldberoemde Anfield stadion. Stem nu op jouw favoriete fitnessclub of personal trainer via www.
DUTCH FITNESS AWARDS IN DE MEDIA
16 okt. 2023
Ook de vakmedia schrijven over de Dutch Fitness Awards en de enthousiaste genomineerden. Lees het volledige artikel op de website van bodyLIFE .
CREATIVITEIT AWARDS
8 okt. 2023
Ook worden er 3 Creativiteit Awards uitgereikt aan de genomineerden die hun nominatie op een creatieve of efficiënte manier onder de aandacht hebben gebracht. Dus zet je beste beentje voor en laat het ons even weten als je iets hebt ondernomen wat een Creativiteit Award verdient.
INFORMATIE OVER HET STEMMEN MET EEN HOTMAIL ADRES
6 okt. 2023
Van de redactie: Bevestigingsmail via Hotmail na het stemmen op jouw favoriete fitnessclub of personal trainer.
“De meeste bevestigingsmails komen gewoon aan.
STEM NU OP JOUW FAVORIETE FITNESSCLUB OF PERSONAL TRAINER
5 okt. 2023
De lijnen zijn geopend! Stem nu op jouw favoriete fitnessclub of personal trainer via www.dutchfitnessawards.nl. Als stemmer maak je daarbij ook kans op mooie prijzen.
DUTCH FITNESS AWARDS IN DE MEDIA
29 sep. 2023
Ook NL Actief is partner van de Dutch Fitness Awards en roept Fitnessclubs en Personal Trainers op om nu gratis aan te melden! Lees het volledige artikel op de website van NL Actief ..
DUTCH FITNESS AWARDS PROMOTIEMATERIAAL
28 sep. 2023
Op de pagina promotiemateriaal vind je meerdere kant-en-klare afbeeldingen die je gratis kunt gebruiken om campagne te voeren. Hoe ga jij campagne voeren om een felbegeerde Fitness Award in de wacht te slepen? .
DUTCH FITNESS AWARDS IN DE MEDIA
25 sep. 2023
Ook de vakmedia schrijven over de Dutch Fitness Awards en de voordelen voor gratis deelname door Fitnessclubs en personal Trainers! Lees het volledige artikel op de website van bodyLIFE ..
MELD NU AAN EN WIN 2 TICKETS NAAR ROME
18 sep. 2023
Fitnessclubs en personal trainers kunnen zich gratis aanmelden voor de verkiezing. Onder de fitnessclubs en personal trainers die bij de verkiezing 30 stemmen of meer halen worden 2 vliegtickets naar Rome verloot!.
DUTCH FITNESS AWARDS GRATIS AANMELDEN
14 sep. 2023
Fitnessclubs en personal trainers kunnen zich vanaf vandaag gratis aanmelden voor de verkiezing via de website. Ook in 2023 gaan we op zoek naar de fitnessclubs en personal trainers die een titel verdienen! Fitnessclubs en personal trainers maken kans op een Dutch Fitness Award in hun gemeente, provincie en ook landelijk zijn er Awards te verdienen.
1 jan. 1970
Partners
TechnoGymClickablesKeboemBody LifeUnited ConsumersFeedback4SportsNew GymNLActiefMoninBoss

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details