Het stemmen loopt van 4 oktober aanstaande tot 14 november
22 sep 2021
Vanaf 4 oktober aanstaande tot 14 november kan er worden gestemd voor de Dutch Fitness Awards 2021. Dagelijks komen er aanmeldingen binnen, dus meld jouw bedrijf op tijd aan om die stemperiode zo goed en lang mogelijk te benutten.
NL Actief interview winnaars Personal Trainers Dutch Fitness Awards 2020
16 sep 2021
NL Actief is partner van de Dutch Fitness Awards. In hun prachtige Ezine komen 2 winnaars van de laatste editie aan het woord en vertellen wat een titel voor hen heeft opgeleverd: https://www.
Fitness-Arbeidsmarkt-Alert!
15 sep 2021
Fitness-Arbeidsmarkt-Alert! Een nominatie en zeker een titel bij de Dutch Fitness Awards kan bijdragen aan de aantrekkingskracht voor nieuwe teamleden!
Fitnessclubs & Personal trainers kunnen zich nu gratis aanmelden voor de verkiezing in hun eigen gemeente via www.dutchfitnessawards.nl/aanmelden . .
Dutch Fitness Awards 2021 verkiezing gaat weer van start!
11 sep 2021
Fitness en gezondheid zijn belangrijker dan ooit. Ook dit jaar gaan we op zoek naar de fitnessclubs en personal trainers die een titel in hun eigen gemeente verdienen!
Meld je nu aan via https://www.
Ali B wint de Gouden Halter!
1 dec 2020
Gisteren zijn de winnaars van de Dutch Fitness Awards 2020 bekendgemaakt. Niet alleen de beste fitnessclubs en personal trainers van Nederland wonnen een titel.
De winnaars zijn bekend, bestel je digitale Award!
30 nov 2020
Na een goed bekeken Online Award Uitreiking, zijn de winnaars van de Dutch Fitness Awards 2020 eindelijk bekend. Bekijk hier alle uitslagen . Van harte gefeliciteerd! Bedankt voor alle enthousiaste reacties.
Top 4 Fitnessclubs in willekeurige volgorde
25 nov 2020
De Top 4 in de categorie Fitnessclubs is bekend gemaakt door de Vakjury (op de foto in overleg na een Zoomcallronde met deze 4 fitnessclubs) en bestaat, in willekeurige volgorde uit:
Body & Beats .
Bekendmaking winnaars
13 nov 2020
Inmiddels is de online stemronde gesloten. Ruim 45.000 mensen hebben zijn of haar favoriete fitnessclub en/of personal trainer gesteund door een stem uit te brengen.
Extra tussenstand online
6 nov 2020
Bekijk snel hoe jullie/jij er voor staan/staat, want er staat een extra tussenstand online . Over 3 dagen sluit de stemronde, benut deze laatste dagen om goed te finishen in de gemeente, maar ook in de eindstand voor de provincie.
Facebook live sessie
4 nov 2020
Morgen om 12.30 uur gaan we op Facebook live vragen beantwoorden van genomineerden en stemmers en delen we nog wat leuke nieuwtjes met jullie. Schakel morgenmiddag dus in en mis niks!.
Nieuwe tussenstand bekend met aantal stemmen en waardering
3 nov 2020
Er staat weer een nieuwe tussenstand online. In deze tussenstand is het aantal stemmen en de gemiddelde waardering zichtbaar.
Nog 10 dagen om te stemmen
29 okt 2020
De spanning tussen de genomineerde fitnessclubs en personal trainers lopen hoog op! Over iets minder dan twee weken (8 november 23:59) sluiten alweer de stembussen. Deel daarom nog zoveel mogelijk jullie directe stemlink, zodat jullie leden meteen zijn of haar stem op jullie kunnen uitbrengen.
Creatieve campagnes van genomineerden
28 okt 2020
We zien veel leuke campagnes van genomineerde fitnessclubs en personal trainers voorbijkomen. Denk bijvoorbeeld aan video's, QR-codes, Instagramposts en gepersonaliseerde promotiemateriaal.
Nieuwe tussenstand bekend
27 okt 2020
De nieuwste tussenstand staat online. Bekijk snel op welke plek jullie inmiddels staan in jullie gemeente en provincie. Volgende week maandag wordt de laatste tussenstand gepubliceerd.
30 november 14:00 online award uitreiking
23 okt 2020
Inmiddels zijn er drie tussenstanden bekendgemaakt en hebben meer dan 30.000 mensen gestemd op zijn of haar favoriete fitnessclub of personal trainer.
Morgen Facebook Live sessie om 12:30
21 okt 2020
Morgen, 22 oktober, om 12.30 uur is er weer een Facebook live sessie . Je hoort hier onder andere het allerlaatste nieuws van de verkiezing en binnengekomen vragen worden live beantwoord.
Bekijk snel via www.dutchfitnessawards.nl/tussenstand op welke plek jullie staan/jij staat, want de allernieuwste tussenstand staat weer online!
20 okt 2020
Bekijk snel op welke plek jullie staan/jij staat, want de allernieuwste tussenstand staat weer online!
Creatieve campagnes
19 okt 2020
Fitnessclubs en personal trainers zijn druk bezig met campagnes te voeren voor hun nominatie! Erg leuk om te zien, keep them coming.
Wil jij ook een mooie campagne? Download dan gratis het promotiemateriaal , om zo nog meer stemmen te verzamelen!.
Online Awards uitreiking
16 okt 2020
In het verleden werden de Dutch Fitness Awards uitgereikt in onder meer Studios Aalsmeer, Het Kurhaus en in 2019 tijdens Fitfair. Door de overheidsmaatregelen wordt het bij de huidige editie dit jaar wel een Live Award Uitreiking maar dan online.
Aanmelden voor de vakjury
15 okt 2020
Vakjuryprijs voor Fitnessclubs
Willen jullie in aanmerking komen voor de landelijke vakjuryprijs voor fitnessclubs? Maak dan een video met een smartphone met een motivatie waarom jullie de landelijke vakjuryprijs verdienen. Plaats dit op YouTube en stuur de YouTube-link uiterlijk 11 november 2020 naar vragen@dutchfitnessawards.
Vakjury voor personal trainers
14 okt 2020
Graag stellen wij jullie voor aan de vakjury voor de categorie Personal Trainers.
(links boven) Kelby Jongen is al ruim 14 jaar werkzaam als Personal Trainer en National en International Presenter/Consultant.
Nieuwste tussenstand staat online
13 okt 2020
Het is weer tijd voor een nieuwe tussenstand!
Kijk snel hoe jouw favoriete fitnessclub en personal trainer er voor staan.
Vakjury voor fitnessclubs
9 okt 2020
Graag stellen wij jullie voor aan de vakjury voor de categorie Fitnessclubs.
(Links) Patrick Rijnbeek is sinds 2018 directeur bij NL Actief en verantwoordelijk voor de maatschappelijke waarde van fitness.
Eerste tussenstand is bekend
6 okt 2020
De eerste tussenstand staat online! Kijk snel via https://www.dutchfitnessawards.nl/tussenstand hoe jouw favoriete fitnessclub en personal trainer er voor staan.
Stemfase is in volle gang!
2 okt 2020
De stemmen stromen binnen! Leuk om alle enthousiaste reacties te lezen.
Hoe breng je een stem uit? Heel simpel en eenvoudig!
Stemfase is van start
28 sep 2020
Je kunt nu stemmen op jouw favoriete personal trainer of fitnessclub via www.dutchfitnessawards.nl.
Vul de naam van de personal trainer of fitnessclub, kies een gemeente of categorie en klik op de naam van jouw favoriet.
Aanstaande maandag gaat stemperiode van start
25 sep 2020
Vanaf aanstaande maandag om 12.00 uur kunnen mensen hun stem uitbrengen op zijn of haar favoriete fitnessclub of personal trainer. Deel vanaf dat moment zo veel mogelijk je directe stemlink, zodat zij meteen op jou/jullie kunnen stemmen.
Vakjury Dutch Fitness Awards is bekend
23 sep 2020
De samenstelling van de vakjury voor de Dutch Fitness Awards is bekend! Voor de categorie Fitnessclubs bestaat de vakjury uit Patrick Rijnbeek, Ricardo Seffelaar en Jordey de Joode. De vakjury voor de categorie Personal Trainers staat onder leiding van NL Actief en wordt gevormd door de vakjuryleden Ronald Wouters MSc, Kelby Jongen, voormalig winnaar Rob Van der Wijngaart, Anne Marie Kamp, Koen Demyttenaere en Esther Spruijt.
Facebook live sessie
21 sep 2020
Morgen om 12.00 uur gaan we op onze Facebook live vragen beantwoorden van genomineerden en stemmers en delen we nog wat leuke nieuwtjes met jullie. Schakel morgenochtend dus in en mis niks!.
Laat jouw nominatie opvallen ✨
16 sep 2020
Wist jij dat je gratis promotiemateriaal kunt downloaden ? Gebruik de kant-en-klare afbeeldingen om een campagne te voeren of naamsbekendheid te creëren, zodat jouw nominatie nog meer opvalt. Plaats dit bijvoorbeeld bij je oproep om te stemmen via e-mail, op je socialmediakanalen en/of website.
Vakmedia roepen fitnessclubs en personal trainers
14 sep 2020
Ook de vakmedia roepen fitnessclubs en personal trainers op om zichtbaar te blijven via de verkiezing!
Dutch Fitness Awards 2020 gaat weer van start!
10 sep 2020
Ook dit jaar gaan we op zoek naar de fitnessclubs en personal trainers die een titel in hun eigen gemeente verdienen! Meld je nu aan via https://www.dutchfitnessawards.nl/aanmelden en maak kans op op een felbegeerde Dutch Fitness Award.
Fitnessclubs en personal trainers kunnen zich aanmelden!
10 sep 2020
De zoektocht naar de fitnessclubs en personal trainers die een titel in hun eigen gemeente verdienen is gestart. Fitnessclubs en personal trainers maken kans op een felbegeerde Dutch Fitness Award in hun gemeente, per provincie en een vakjury bepaalt de landelijke winnaars.
1 jan 1970
Partners
Body LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit FairNL ActiefEen Veilig Gevoel

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details