Allround Fitnessclub van het Jaar

Deze informatie is nog van de editie van 2021;

Om in aanmerking te komen kon men insturen voor de vakjury en toelichten;

  • Wat jullie Fitnessclub uniek maakt
  • Waar jullie het meest trots op zijn
  • Waarin jullie veerkracht hebben getoond tijdens Corona

Daarnaast krijgt de Vakjury graag een breed beeld van jullie Fitnessclub. Stuur daarom linkjes mee naar foto's en video (zet deze bijvoorbeeld verborgen op Youtube) van jullie fitnessclub. Let op: geen foto's en video's meesturen als bijlage maar echt als linkjes!

Om een titel te kunnen winnen zijn ook minimaal 100 stemmen nodig bij de online stemronde. Echter, in het aantal bevestigde stemmen krijg je pas bij de laatste tussenstand inzicht, dus meldt jullie alvast aan!

De Vakjury maakt op basis van de inzendingen een selectie met finalisten. Met deze finalisten wordt een videocall ingepland (onder voorbehoud dat ze de 100 bevestigde stemmen behalen). Een aantal finalisten wordt ingepland voor woensdagochtend 17 november 2021, een deel wordt ingepland op donderdagmiddag 18 november 2021. Tijdens deze videocall wordt van de finalisten een pitch van 1,5 minuut verwacht, daarna worden vragen gesteld door de vakjuryleden.

 

De eerste 2 Vakjuryleden voor de categorie Allround Fitnessclubs in 2022 zijn bekend:

Patrick Rijnbeek

Patrick Rijnbeek, sinds 2018 directeur bij NL Actief en verantwoordelijk voor de maatschappelijke waarde van fitness. Als trotse directeur zoek ik naar samenwerking vanuit de fitness met zorg en met welzijn. Als partner in het Sportakkoord streven we naar een grotere rol voor ondernemers in hun gemeenten en ik heb veel contact met de verschillende ministeries en dat netwerk is alleen maar toegenomen in de Corona-tijd. Ik geloof dat clubs zich kunnen onderscheiden via kwaliteit, de menselijke factor en in het lokale netwerk.

Ricardo Seffelaar

Ricardo is al meer dan 25 jaar actief in de fitnessbranche en als directeur van Creative Sports Group BV is hij de coach die sportscholen financieel fit en gezond houdt. 

Lees meer over de andere Vakjury Awards

Partners
TechnoGymBody LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit FairNL ActiefEen Veilig GevoelFeedback4SportsNew GymDe Zaak

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details