Allround Fitnessclub van het Jaar

Aanmelding voor de editie met Award Uitreiking in januari 2024 is inmiddels afgelopen. Hieronder kunnen jullie je wel al aanmelden voor de editie er na.

Willen jullie graag in aanmerking komen voor de Vakjury Award voor "Allround Fitnessclub?" Meldt jullie dan nu aan via dit formulier;

 

Contactgegevens

De Vakjury maakt op basis van de inzendingen een shortlist. Daarna wordt een Top 3 in willekeurige volgorde bekend gemaakt. Tijdens het Award Festival wordt de volgorde van deze Top 3 bekend gemaakt.

 

De vakjury voor de categorie Allround Fitnessclubs 2023/2024:

 

Ricardo Seffelaar

Ricardo is al meer dan 25 jaar actief in de fitnessbranche en algemeen directeur van Epass Online. Het meest uitgebreide ledensysteem van Nederland. 

 

Roel Velstra 

Roel Velstra is eigenaar van RAF Sport Lelystad en het Personal Active Plan. Sinds 2010 fitnessondernemer, sinds 2002 docent Lichamelijke Opvoeding en daarbij een geruime tijd les gegeven op verschillende sport en bewegen opleidingen van het ROC van Amsterdam (Fitness & Gezondheid vakken). Sinds 2021 Secretaris van de Nederlandse Gewichthefbond.

 

Wouter Lagendijk

Wouter Lagendijk is als eigenaar van branding bureau BRNDMPCT.com alweer bijna 15 jaar actief in de fitnessbranche. Als voormalig internationaal marketing manager van Life Fitness heeft hij veel clubs gezien. Hij coacht en begeleidt fitness ondernemers met een creatief team stap voor stap om een sterk en onderscheidend merk en concept in de markt te zetten en de loyaliteit onder hun leden te vergroten.

Lees meer over de andere Vakjury Awards

Partners
TechnoGymClickablesKeboemBody LifeUnited ConsumersEen Veilig GevoelFeedback4SportsNew GymNLActiefBrandNewDayMoninBoss

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details