Allround Fitnessclub van het Jaar

Willen jullie graag in aanmerking komen voor de Vakjury Award voor "Allround Fitnessclub?" Meldt jullie dan nu aan via dit formulier;

 

Contactgegevens

De Vakjury maakt op basis van de inzendingen een shortlist. Daarna wordt een Top 3 in willekeurige volgorde bekend gemaakt. Tijdens het Award Festival wordt de volgorde van deze Top 3 bekend gemaakt.

 

De vakjury voor de categorie Allround Fitnessclubs 2023/2024 (update 2024/2025 volgt):

Jeroen Maas

Jeroen Maas is een van de Fitness Pioniers in Nederland. Heeft in 1989 zijn bedrijf Jeroen Maas Sports Company opgericht, uitgebreid van 70m2 naar 2000m2 met 40 medewerkers.In 2024 gekozen tot meest klantgerichte fitnessclub van Nederland. 5 jaar op rij gekozen tot Beste fitnessclub van Noord Holland en Haarlemmermeer. Jeroen leid zijn eigen fitness medewerkers op.

 

Wouter Lagendijk

Wouter Lagendijk is als eigenaar van branding bureau BRNDMPCT.com alweer bijna 15 jaar actief in de fitnessbranche. Als voormalig internationaal marketing manager van Life Fitness heeft hij veel clubs gezien. Hij coacht en begeleidt fitness ondernemers met een creatief team stap voor stap om een sterk en onderscheidend merk en concept in de markt te zetten en de loyaliteit onder hun leden te vergroten.

 

Arthur Huizer

Met meer dan 15 jaar ervaring in de internationale fitnessbranche, eerst als Country Manager bij LifeFitness en later als oprichter van het Yanga Sportswater, brengt Arthur diepgaande kennis en expertise naar de jury. Na het verkopen van een deel van zijn bedrijf in 2022, is hij nu actief als strategisch adviseur en investeerder, waarbij zijn passie voor de branche onverminderd is.

 

Lees meer over de andere Vakjury Awards

Partners
TechnoGymClickablesKeboemBody LifeUnited ConsumersFeedback4SportsNew GymNLActiefMoninBoss

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details