Allround Fitnessclub van het Jaar

Deze informatie is nog van de editie van 2021;

Om in aanmerking te komen kon men insturen voor de vakjury en toelichten;

  • Wat jullie Fitnessclub uniek maakt
  • Waar jullie het meest trots op zijn
  • Waarin jullie veerkracht hebben getoond tijdens Corona

Daarnaast krijgt de Vakjury graag een breed beeld van jullie Fitnessclub. Stuur daarom linkjes, foto's en video (zet deze bijvoorbeeld verborgen op Youtube) van jullie fitnessclub. Let op: geen foto's en video's meesturen als bijlage maar echt als linkjes!

Om een titel te kunnen winnen zijn ook minimaal 100 stemmen nodig bij de online stemronde. Echter, in het aantal bevestigde stemmen krijg je pas bij de laatste tussenstand inzicht, dus meldt jullie alvast aan!

De Vakjury maakt op basis van de inzendingen een selectie met finalisten. Met deze finalisten wordt een videocall ingepland (onder voorbehoud dat ze de 100 bevestigde stemmen behalen). Een aantal finalisten wordt ingepland voor woensdagochtend 17 november 2021, een deel wordt ingepland op donderdagmiddag 18 november 2021. Tijdens deze videocall wordt van de finalisten een pitch van 1,5 minuut verwacht, daarna worden vragen gesteld door de vakjuryleden.

 

De vakjury voor de categorie Allround Fitnessclubs 2022 :

 

Ricardo Seffelaar

Ricardo is al meer dan 25 jaar actief in de fitnessbranche en als directeur van Creative Sports Group BV is hij de coach die sportscholen financieel fit en gezond houdt. 

 

René Wantzing

René Wantzing is oprichter en eigenaar van Mindset Bedrijfsontwikkeling. Vanuit zijn bedrijfskundige achtergrond en zijn uitgebreide ervaring als manager én ondernemer helpt hij ondernemers in de fitnessbranche hun bedrijf door te ontwikkelen en daarmee een gezonde, stabiele toekomst in te sturen. Naast zijn consultancyactiviteiten is René distributeur van FitnessKPI.

 

Roel Velstra 

Roel Velstra is eigenaar van RAF Sport Lelystad en het Personal Active Plan. Sinds 2010 fitnessondernemer, sinds 2002 docent Lichamelijke Opvoeding en daarbij een geruime tijd les gegeven op verschillende sport en bewegen opleidingen van het ROC van Amsterdam (Fitness & Gezondheid vakken). Sinds 2021 Secretaris van de Nederlandse Gewichthefbond.

 

Lees meer over de andere Vakjury Awards

Partners
TechnoGymBody LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit FairEen Veilig GevoelFeedback4SportsNew GymDe Zaak

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details