Vakjuryprijs voor Personal Trainers

Wil je graag in aanmerking komen voor de Vakjury Award voor "Personal Trainer van het Jaar" 9editie 2024/2025)? Meldt je dan nu aan via dit formulier;

Contactgegevens

Vakjury (editie 2023/2024. Update voor 2024/2025 volgt)

Kelby Middelkamp

Jongen is al meer dan 18 jaar actief als fitnessondernemer. Ze heeft voor verschillende fitnessketens gewerkt op nationale en internationale posities. Daarnaast heeft ze meer dan 12 jaar eigen Personal Training studio's gehad en was ze mede-eigenaar van de app Vytal. Momenteel is ze werkzaam als CEO voor de Fitness Education Group, zit ze in verschillende werkgroepen bij NL Actief en EuropeActive en is ze ambassadeur voor de FIBO. Haar persoonlijke missie is om de medische sector meer samen te laten werken met de fitness sector waardoor er meer klanten worden doorverwezen naar fitness professionals. Dit zal alleen maar gebeuren als de kwaliteit en kennis naar een hoger niveau getild zal worden middels educatie van trainers.

 

Luciën Klomp

Luciën Klomp, al bijna 15 jaar een gedreven Personal Trainer met een missie. 

De winnaar van "de beste personal trainer van Nederland" award in 2022.

Na het winnen van deze prijs is mijn bedrijf nog meer in een stroomversnelling gekomen en zijn we op verschillende vlakken stappen aan het maken. Zowel de trainers/ coaches (6 in totaal) zitten vol maar ook in het totale leden aantal moeten we nu bijna een ledenstop houden.

Mijn kracht ligt in het vermogen om de klant zelf te laten ontdekken wat hij/ zij echt wil. Hierin is de klant die expertise heeft over zijn/haar leven en ik kennis heb over training en leefstijl. 

In plaats van te proberen alle facetten te omvatten, zie ik de meerwaarde in samenwerken met specialisten. 

Dit garandeert een totaal benadering voor mijn klanten, zonder verwarring te scheppen dit wil ik zien van een trainer/ coach.

Hierbij sta ik niet alleen voor een fysieke transformatie, maar ook voor een veilige aanpak op basis expertise en empathie voor de klant.

 

René Broens

 

René Broens – International Fitness Operations Manager bij Basic-Fit International BV. 

Sinds 2005 actief in de fitnessbranche en actief geweest in verschillende ketens zoals Fitness First, HealthCity en Basic-Fit. Verschillende rollen ingevuld in de operatie (sales, club en regio manager) en nationaal en internationaal verantwoordelijk geweest voor Fitness en Personal Training. 

In mijn huidige rol ben ik verantwoordelijk voor alle externe partners die gebruik maken van de faciliteiten in de Basic-Fit clubs in BeNeLux, Frankrijk, Spanje en Duitsland. Denk hierbij aan Personal Trainers, Fysiotherapie, Osteopathie, etc. Daarnaast ben ik actief met het optimaliseren van de zonering en apparatuur van nieuwe en bestaande Basic-Fit locaties. Uiteraard doe ik dit met een team van enthousiaste collega’s. 

In 2015 zijn we binnen Basic-Fit gestart met een nieuw concept voor Personal Trainers waar nu bijna 2.500 Personal Trainers actief in zijn. Met de groei van Basic-Fit locaties en uiteraard de groei van Personal Trainers lukt het om fitness mogelijk te maken voor iedereen, op elk moment en op ieders eigen manier. 

 

Hugo Braam

Hugo is co-founder en CEO van Virtuagym, een wereldwijde aanbieder van fitness software die oplossingen biedt voor ledenadministratie, roostering, coaching en retentie management. Virtuagym is meer dan 9,000 business klanten wereldwijd en 50,000+ trainers gebruiken hun software voor begeleiding van klanten. Ook meer dan 20 miljoen consumenten worden inmiddels fitter met Virtuagym.

 

Rob van den Wijngaart

Rob van den Wijngaart is al jaren werkzaam als (sport)fysiotherapeut en manager van Fysiomore en Imotivate personal training. 
Deze organisaties heeft 8 fysiotherapiepraktijken en personal training studio’s in Noord-Brabant. 

Ook is hij al jaren Personal Trainer/ sportfysiotherapeut van diverse professionele voetballers, waaronder Nemanja Gudelj (fc Sevilla)), Alex Schalk (Red Diamonds),Tim Coremans (SPARTA) ) en vechtsporters Alistair Overeem en Errol Zimmerman.

 

 

Lees meer over de andere Vakjury Awards

Partners
TechnoGymClickablesKeboemBody LifeUnited ConsumersEen Veilig GevoelFeedback4SportsNew GymNLActiefBrandNewDayMoninBoss

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details