Vakjury Award voor Personal Trainers

Ook deze editie kunnen Personal Trainers zich weer aanmelden voor de landelijke award:  ‘Beste Personal Trainer van Nederland’.
Een deskundig team met de onderstaande vakjuryleden beoordeelt de Personal Trainers op kwaliteit. 

Aanmelden voor ronde 1 (stuur een A4 in):

Beantwoord daar op 7 vragen (max. 3 pagina’s A4)

- Wat is de definitie van Personal Trainer voor jou en waar liggen de kansen met dit beroep?

- Wat is optimaal begeleiden van een klant voor jou? ( praktisch)

- Welke tools/systemen ondersteunen jou om de Beste Personal Trainer van Nederland te zijn/ blijven?

- Met de opkomst van digital fitness en wearables werken miljoenen fitnessconsumenten in ons land iedere dag aan hun vitaliteit en gezondheid en gaat daar veel data in om. De vraag is: wat kan jij daarmee als professional? Het is leuk dat men een wearable draagt die inzicht geeft in hoe je hebt gesport, wat je hartslag was, hoe lang je hebt geslapen, hoeveel calorieën je hebt verbrand, of je hersteld bent van een training, enz. maar kan eHealth jou ook helpen in je missie als Personal Trainer/ Leefstijlcoach?

- Maakt jouw bedrijf winst? Is het een op zichzelf staand bedrijf en daarmee ook verkoopbaar? Hoe zorg jij ervoor dat jouw bedrijf niet afhankelijk is van jou en dat je zoveel mogelijk klanten kan helpen met jouw visie? Dat er meerdere verdienmodellen zijn in jouw bedrijf mocht er iets met jou gebeuren?

- Waarom hoor jij bij de beste 10 Personal Trainers van Nederland 2022?

- Wat zijn jouw Unique Selling Points die andere trainers niet hebben?

 

Voorzie jouw A4 van:

  • Voor- en Achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • Plaatsnaam
  • Website
  • E-mail
  • Mobiel
  • Behaalde diploma’s of een CV

Let op! Deelname kan alleen met een minimaal erkend level 4 diploma, inschrijving kvk en minimaal 2 jaar werkervaring.

Stuur jouw antwoorden vóór 15 november 2022 naar de vakjury personaltraineraward@gmail.com. Je hoort per e-mail als je door bent naar de volgende ronde.

Ronde 2 - Pitch

Je mag een pitch komen doen op donderdag 1 december 2022 in Waalwijk (o.v.b. van Corona anders via ZOOM). Hier mag jij LIVE vertellen waarom jij zou moeten winnen. Prepare want de jury stelt jou ook vragen! De pitch duurt ± 10 minuten.

And the winner is…. 

De Award Uitreiking voor de Top 3 vindt dit jaar op maandagmiddag 23 januari 2023 plaats tijdens het Award Festival in Ouwehands Dierenpark. Dat wordt weer super. Meer info over het Award Festival

 

Vakjury

Dit zijn de vakjuryleden;

Kelby Jongen (voorzitter)

Kelby Jongen is al meer dan 17 jaar fitnessondernemer. Eerder werkte Kelby voor de toonaangevende fitnessketens Fitness First, HealthCity en Basic-Fit als nationaal en internationaal groepsfitness- en PT-manager. Ze bezat twee Personal Training studio's die ze onlangs verkocht. Ze publiceerde drie boeken en is een veelgevraagde key note spreker. Momenteel is ze operationeel directeur van BlackBoxPublishers, LAPT en Sport&People, merken die deel uitmaken van de Fitness Education Group (FEG). FEG is een toonaangevende onderwijsgroep, actief in de Benelux en Scandinavië.

 

Rob van der Wijngaart 

Rob van den Wijngaart is al jaren werkzaam als (sport)fysiotherapeut en manager van Fysiomore en Imotivate personal training. Deze organisaties heeft 9 fysiotherapiepraktijken en personal training studio’s in Noord-Brabant. Ook is hij al jaren Personal Trainer/ fysiotherapeut van diverse professionele voetballers, waaronder Nemanja Gudelj (fc Sevilla)), Alex Schalk (Red Diamonds), Nick Olij (Sparta) en vechtsporters Alistair Overeem en Errol Zimmerman.

 

Pieter Hélin  

B2B Accountmanager Polar Benelux. Professioneel: 20 jaar ervaring in de verkoop van Polar wearables en ondersteuning van klanten allerhande, zowel in retail, fitness als gezondheidssector. Als Polar-coach kom ik in contact met eindgebruikers, fitnessprofessionals, coaches en mensen actief in de sport- en beweegsector.

Opleiding: Master in de Lichamelijke Opvoeding - Bewegingswetenschapper (VUB 2002) - Coach met specialisatie in duursporten (Trainer B - Triatlon)

 

Esther Spruijt

Esther Spruijt is manager HR & Business Support bij Smart Fit Nederland, snelgroeiende keten van vernieuwende fitnesscentra. Voorheen mede-eigenaar van Fitnesscentrum Epe, met keurmerk Preventiecentrum en lid van de commissie Kwaliteit bij NL Actief. Zij is betrokken bij diverse platforms op het gebied van zorg en welzijn om de beweegrichtlijnen meer ‘handen en voeten’ te geven, ook voor ouderen en mensen met een chronische aandoening. In Epe is zij een van de initiatiefnemers van De Beweegkuur (GLi). Vanuit haar huidige functie blijft zij betrokken bij De Beweegkuur en heeft zij zitting in de regiegroep van het Lokaal Sportakkoord Epe.

Esther: “Ik heb respect voor professionals die zich inzetten voor mensen die extra moeite

hebben om in beweging te komen, bijvoorbeeld vanwege een chronische aandoening. Dat

vraagt extra inzet, motivatie en kennis!”

 

 

Lees meer over de andere Vakjury Awards

Partners
TechnoGymBody LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit Fairacai beneluxEen Veilig GevoelFeedback4SportsNew GymDe ZaakMusic And FriendsNLActief

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details