Vakjury Award voor Personal Trainers

De vakjury voor Personal Trainers staat onder leiding van NL Actief en beoordeelt Personal Trainers die zich kunnen aanmelden en roept de landelijke winnaar uit. Om in aanmerking te kunnen komen voor de vakjury zijn minimaal 30 stemmen nodig bij de publieksronde van de Dutch Fitness Awards. Minimaal 30 stemmen? Ding dan mee naar de titel voor beste Personal Trainer van Nederland 2021!

Ronde 1 - Vragen

Beantwoord 5 vragen (max. 2 pagina’s A4)

 • Wat is de definitie van de beste Personal Trainer van Nederland voor jou? 
 • Wat is optimaal begeleiden van een klant voor jou? ( praktisch)
 • Welke tools ondersteunen jou om de Beste Personal Trainer van Nederland te zijn/ blijven? 
 • Met de opkomst van digital fitness en wearables werken miljoenen fitnessconsumenten in ons land iedere dag aan hun vitaliteit en gezondheid en gaat daar veel data in om. De vraag is: wat kan jij daarmee als professional? Het is leuk dat men een wearable draagt die inzicht geeft in hoe je hebt gesport, wat je hartslag was, hoe lang je hebt geslapen, hoeveel calorieën je hebt verbrand, of je hersteld bent van een training, enz. maar kan eHealth jou ook helpen in je missie als Personal Trainer/ Leefstijlcoach?
 • Waarom hoor jij bij de beste 10 Personal Trainers van Nederland 2021?

Voorzie jouw A4 van: 

 • Voor- en Achternaam
 • Bedrijfsnaam
 • Plaatsnaam
 • Website
 • E-mail
 • Mobiel
 • Behaalde diploma’s

Stuur jouw A4 vóór 31 oktober 2021 naar Anika Kuiper a.kuiper@nlactief.nl voor de vakjury. Je hoort op 9 november 2021 per e-mail of je door bent naar de volgende ronde.

 

Ronde 2 - Pitch

Je mag een pitch komen doen op donderdag 18 november 2021 in Ede (o.v.b. Corona anders via ZOOM). Hier mag jij LIVE vertellen waarom jij zou moeten winnen. Prepare want de jury stelt jou ook vragen! De pitch duurt ± 10 minuten.

And the winner is…. 

De uitreiking van deze editie van de Dutch Fitness Awards vindt dit jaar op donderdag 25 november plaats tijdens de Fitfair in de Jaarbeurs Utrecht. En dat wordt super. Later meer daar over!

Vakjury

De vakjury voor Personal Trainers staat onder leiding van NL Actief en je wordt beoordeeld op kwaliteit. 
 

 

Dit zijn de vakjuryleden;

Kelby Jongen - Opleider 

Mijn naam is Kelby Jongen. Mama en vrouw van Jan Middelkamp, ondernemer in deze fitnessbranche. Al ruim 14 jaar werk ik als Personal Trainer en National en International Presenter/Consultant. Ik ben mede eigenaar van The Fitness Education Group waar EFAA, Sport&People, LAPT Business Coaching en BlackBoxPublishers onderdeel van zijn. Momenteel werkzaam als CEO voor Sport&People. Afgelopen jaar heb ik mijn twee personal training studio's verkocht. Ook ben ik nog mede eigenaar van Vytal een complete food app op het gebied van voeding en coaching. 
 
Mijn persoonlijke missie is dat iedereen die met klanten werkt de juiste studie en achtergrond heeft en zich gedraagt als een professional. Dat het vak Personal Training meer en meer ondersteund zal worden in de Health sector en dat we meer kunnen gaan samenwerken met diverse specialisten. Aan de andere kant vind ik het ontzettend leuk om trainers te inspireren met mijn jarenlange ervaring als trainer maar ook het werken in de diverse ketens hoe je bedrijf strategisch op te bouwen. Wij werken dan ook nauw samen met NL Actief op diverse vlakken. Wie is Kelby? Een enthousiaste ambitieuze vrouw die altijd iedere kans aangrijpt en staat voor kwaliteit. 

 

Rob van der Wijngaart - Nationaal Trainer 

Rob van den Wijngaart is al jaren werkzaam binnen de fitnessindustrie. Rob is werkzaam als manager van 9 fysiotherapiepraktijken (Fysiomore) en 6 personal trainingstudios (imotivate personal training) in Noord-Brabant. Tevens is hij al jaren Performance coach van diverse professionele voetballers, waaronder Nemanja Gudelj (Fc sevilla ), Kees Luijkx (Roda Jc), Alex Schalk (Fc servette. ) en kickbokser Erroll Zimmerman.  Daarnaast is hij docent voor oa Start2move. Tevens is hij in 2016 uitgeroepen tot beste personal trainer van Nederland. 

 

Koen Demyttenaere - Kennispartner  

Koen Demyttenaere behaalde een master bewegingswetenschappen en een master in marketing. Op sportief vlak deed/doet hij Ironmans, marathons & ultratrails. Hij deed ervaring op in verschillende posities bij de Franse sportretailer Decathlon, de Belgische OTC-multinational Omega Pharma en Australische start-up BikeExchange. Inmiddels is hij meer dan vier jaar Marketing Manager France & Benelux bij Polar, met veel aandacht voor de digitalisering van zowel de eigen communicatie als de markt waarin Polar actief is. 

 

Esther Spruijt - Keten

Esther Spruijt is manager Business Support & Projecten bij Smart Fit Nederland, snelgroeiende keten van vernieuwende fitnesscentra. Voorheen mede-eigenaar van Fitnesscentrum Epe, met keurmerk Preventiecentrum en lid van de commissie Kwaliteit bij NL Actief. Zij is betrokken bij diverse platforms op het gebied van zorg en welzijn om de beweegrichtlijnen meer ‘handen en voeten’ te geven, ook voor ouderen en mensen met een chronische aandoening. In Epe is zij een van de initiatiefnemers van De Beweegkuur (GLi). Fitnesscentrum Epe heeft o.l.v. Esther medewerking verleend aan het onderzoek Pro Muscle in de Praktijk van de WUR. Vanuit haar huidige functie blijft zij betrokken bij De Beweegkuur en heeft zij zitting in de regiegroep van het Lokaal Sportakkoord Epe.

Esther: “Ik heb respect voor professionals die zich inzetten voor mensen die extra moeite hebben om in beweging te komen, bijvoorbeeld vanwege een chronische aandoening. Dat vraagt extra inzet, motivatie en kennis!”

 

Ronald Wouters MSc - Branchevereniging 

Algemeen directeur NL Actief. Van jongs af aan speelt sport een centrale rol in het leven van Ronald Wouters (50). Nog dagelijks geniet hij ervan om, ook professioneel, met sport bezig te zijn. Om met de kennis en ervaring die hij heeft opgedaan mensen te inspireren hun levensstijl te veranderen en ze plezier te laten beleven aan bewegen. Uit eigen ervaring weet hij wat het met je doet en nog mooier is het om dit dagelijks te mogen uitdragen. 

Ronald is 28 jaar werkzaam in de fitnessbranche. Vanaf 2003 is hij werkzaam als algemeen directeur voor NL Actief, de brancheorganisatie van en voor ondernemende sportaanbieders. Onder zijn leiding groeide NL Actief uit tot de grootste sportorganisatie van Nederland, met bijna 1.000 aangesloten locaties waar 3 miljoen fitnessconsumenten sporten. In 2013 behaalde Ronald zijn Master Sport en Beweeginnovatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Hij is auteur van diverse fitnessboeken. 

 

Lees meer over de Vakjury Award voor Fitnessclubs

Lees meer over de Maatschappelijk Fitness Initiatief Award

 

Partners
Body LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit FairNL ActiefEen Veilig Gevoel

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details