Over

Ook dit jaar gaan we op zoek naar de fitnessclubs en personal trainers die een titel in hun eigen gemeente verdienen! Bekijk hier de genomineerden. Behoor jij nog niet tot de genomineerden, meld je dan nu aan. Deelname is gratis. Fitnessclubs en personal trainers maken kans op een felbegeerde Dutch Fitness Award in hun gemeente en per provincie. Een vakjury bepaalt de landelijke winnaars.

2 tickets naar Ibiza verloot onder stemmers, 2 onder fitnessclubs en PT'ers
Onder de fitnessclubs en personal trainers die bij deze verkiezing 30 stemmen of meer halen worden 2 vliegtickets naar Ibiza verloot. Ook voor de stemmers zijn er mooie prijzen. Ook zij maken kans op 2 extra vliegtickets voor Ibiza.

Stemronde & vakjury
Vanaf 4 oktober tot en met 14 november 2021 kan iedereen via www.dutchfitnessawards.nl stemmen op zijn of haar favoriete fitnessclub of personal trainer. Je mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen. Let op dat je eerst je stem afmaakt en bevestigt voordat je een nieuwe stem uitbrengt in de andere categorie.

Als stemmer maak je daarbij kans op mooie prijzen: 

  1. Een luxe hotelovernachting voor 2 personen
  2. Apple Earpods
  3. Een wellnessdag voor 2 personen

Op de bedankpagina die je krijgt na het bevestigen van een stem staat een extra winactie waarmee je de volgende prijzen kunt winnen:

  1. 2 vliegtickets voor Ibiza
  2. Een gratis dag wellness toegang voor 2 personen voor een wellnessresort in het midden van het land. 
  3. Waardebon Bol.com t.w.v. €100,-

Er zijn 3 vakjuryprijzen; 1 voor fitnessclubs, 1 voor personal trainers en 1 Maatschappelijke Vakjury Award. Meer info over de vakjury en de vakjuryprijzen

Creativiteit Awards
Ook worden er 3 Creativiteit Awards uitgereikt aan de genomineerden die hun nominatie op een creatieve of efficiente manier onder de aandacht hebben gebracht. Dus zet je beste beentje voor en laat het ons even weten als je iets hebt ondernomen wat een Creativiteit Award verdient!

Nu gratis aanmelden voor fitnessclubs en personal trainers
Fitnessclubs en personal trainers kunnen zich nu gratis aanmelden

Gemeenteprovincie en landelijke winnaars
Fitnessclubs en personal trainers maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een fitnessclub of personal trainer kan natuurlijk ook beide titels winnen. De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Bekijk hier een rekenvoorbeeld. Er zijn altijd minimaal 30 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen.

Fitnessclubs en personal trainers met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger mogen zich ook winnaar van een Gold Award noemen.

Award Uitreiking
Op 25 november 2021 zouden de Vakjury Awards uitgereikt worden tijdens Fitfair. Als onderdeel van het programma van NL Actief op die dag. Echter, Fitfair wordt vanwege Corona verplaatst naar 6/7 mei 2022. Binnenkort volgt een update waar, hoe en wanneer de Vakjury Awards worden uitgereikt. Juist in deze bijzondere tijden zijn de Dutch Fitness Awards belangrijk!
Gezondheid en fitheid is belangrijker dan ooit en de Dutch Fitness Awards  bieden een gratis podium aan fitnessclubs en personal trainers om zich te tonen aan hun verzorgingsgebied. Juist nu is het belangrijk dat jullie als laten zien dat jullie het verschil maken voor jullie leden, want fitnessclubs en personal trainers zijn onmisbaar in onze samenleving. Jullie zijn vakmensen die er niet alleen voor zorgen dat je er weer fit uitziet en voelt, maar leveren ook een bijdrage aan een gezonde levensstijl. In de sportschool of tijdens het trainen kunnen mensen hun energie kwijt en na een zware dag hun hoofd leegmaken. En fitness is natuurlijk ook enorm belangrijk in het kader van preventie. Kortom; jullie zijn onmisbaar, hebben veerkracht getoond in tijden van Corona en verdienen dit podium! Meld daarom nu gratis aan

Organisatie & Partners
De Dutch Fitness Awards 2021 worden georganiseerd door Vote Company, in samenwerking met Technogym, BodyLIFE, Personal-Trainer.nl, Een Veilig Gevoel, UnitedConsumers, Feedback4Sports, NL Actief en Fitfair. 

Meld je nu hier als fitnessclub of personal trainer aan voor de editie van 2021!

Partners
TechnoGymBody LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit FairNL ActiefEen Veilig GevoelFeedback4SportsNew GymDe Zaak

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details