Over de verkiezing

De zoektocht naar de Fitnessclubs en Personal Trainers die een titel in hun eigen gemeente verdienen is gestart. Fitnessclubs en Personal Trainers maken kans op een felbegeerde Dutch Fitness Award in hun gemeente, per provincie en een vakjury bepaalt de landelijke winnaars.

Luister hier naar het interview op NPO Radio met 1 van de genomineerden van de verkiezing.

Ook ketens kunnen deelnemen aan de verkiezing en strijden om een Keten Award

Stemronde en prijzen voor stemmers
Vanaf 23 september tot en met 30 oktober kan iedereen via www.dutchfitnessawards.nl stemmen op zijn of haar favoriete Fitnessclub of Personal Trainer. Je mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen. Let op dat je eerst je stem afmaakt en bevestigt voordat je een nieuwe stem uitbrengt in de andere categorie.

Als stemmer maak je daarbij kans op mooie prijzen: 

  1. Een luxe hotelovernachting voor 2 personen
  2. Apple Earpods
  3. Een wellnessdag voor 2 personen

Op de bedankpagina die je krijgt na het bevestigen van een stem staat een extra winactie waarmee je de volgende prijzen kunt winnen:

  1. Twee vliegtickets naar Ibiza. Aangezien we keuzevrijheid willen bieden met betrekking tot datum, tijdstip en luchthaven van vetrek aan de winnaar wordt dit uitgekeerd in de vorm van een tegoed van 250 euro zodat de winnaar zelf kan boeken.
  2. Een Gratis Dag Wellness toegang voor 2 personen voor een Wellnessresort in het midden van het land. 
  3. Dinerbon t.w.v. 100 euro

Gemeenteprovincie en landelijke winnaars
Fitnessclubs en Personal Trainers maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een Fitnessclub of Personal Trainer kan natuurlijk ook beide titels winnen. De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Bekijk hier een rekenvoorbeeld. Er zijn altijd minimaal 30 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen.

Fitnessclubs en Personal Trainers met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger ontvangen op 22 november tijdens de Award Uitreiking ook een Gold Award.

Award Uitreiking (Let op  kaarten voor de Award Uitreiking geven toegang tot Fitfair, andersom geldt dat niet! Toegang is alleen geldig op vrijdag, niet op zaterdag)
De verkiezing wordt op 22 november afgesloten met een feestelijke Award Uitreiking tijdens Fitfair in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens de uitreiking ontvangen de gemeentewinnaars hun award, worden ze gefeliciteerd door voormalig Miss Nederland én deelnemer aan Expeditie Robinson 2019 Kim Kötter. Ook is er een fotomoment met Faya. Tijdens het centrale programma worden de provincie- en landelijke winnaars bekend gemaakt en gehuldigd. 

Als je een titel hebt gewonnen dan mag je die sowieso gratis en voor niks voeren. Deelname aan de verkiezing is verder ook geheel gratis. Ondanks dat er een heel team klaar zit om alles in goede banen te leiden, er een verkiezingswebsite is etc.

Echter, wil je de titel komen vieren, een echte award die op maat voor jullie gemaakt is ontvangen en gefeliciteerd worden en op de foto met Faya? Dan kun je daar voor een ticket aanschaffen. Het mooie is dat je met dat ticket ook meteen gratis toegang hebt tot Fitfair. Die combinatie maakt het zeker de moeite waard om te komen met je team!

De foto met Faya en de Award is mooie content om weer te delen via jullie eigen social media! 

Over Fitfair (Let op  kaarten voor de Award Uitreiking geven toegang tot Fitfair, andersom geldt dat niet! Toegang is alleen geldig op vrijdag, niet op zaterdag)

Fitfair is de tweedaagse kennis en netwerk beurs voor sporters, professionals en ondernemers in de fitness branche. Door educatie, inspiratie en participatie onderscheidt Fitfair zich van traditionele fitness- en wellness beurzen.

Het programma bestaat uit 150+ masterclasses, business seminars en workouts verdeeld over 18 state of the art conferentie zalen. Topsporters delen tijdens Fitfair op inspirerende wijze hun kennis op het gebied van trainingsschema’s, mindset en voeding. Professionals zullen inspirerende masterclasses verzorgen over hedendaagse ondernemersvraagstukken voor sportschoolhouders en (personal) trainers. Dit alles in combinatie met een energieke innovatieve beursvloer, maakt Fitfair tot een uniek event in fitness. Let op  kaarten voor de Award Uitreiking geven toegang tot Fitfair, andersom geldt dat niet. Toegang is alleen geldig op vrijdag, niet op zaterdag. 

Vakjury

Lees hier alles over de vakjury

Organisatie & Partners
De Dutch Fitness Awards 2019 worden georganiseerd door Vote Company, in samenwerking met BodyLIFE, Life Fitness, Personal-Trainer.nl, NL Actief en Fitfair. 

partners

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details