Over de verkiezing

De Dutch Fitness Awards 2018

In alle gemeentes in Nederland kon worden gestemd op Fitnessclubs en Personal Trainers en zij maken daarmee kans op een felbegeerde Award. Deze worden uitgereikt aan de winnaars per gemeente, provincie en natuurlijk is er een landelijke winnaar. Ook ketens konden deelnemen aan de verkiezing en streden om een Keten Award. Ook dit jaar kunnen Fitnessclubs een Vakjury Award verdienen. De Award voor Fitnessclubs is powered by Matrix.

Stemronde
Vanaf 26 maart tot en met 10 mei kon iedereen via www.dutchfitnessawards.nl stemmen op zijn of haar favoriete Fitnessclub of Personal Trainer. Men mocht maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen. 

Als stemmer maakte je daarbij ook nog kans op mooie prijzen: 

  1. Meet and Greet met Maan
  2. Meet and Greet met Katja Schuurman
  3. Een luxe hotelovernachting voor 2 personen
  4. Een wellnessdag voor 2 personen. Een heerlijke dag ontspannen. 
  5. Een bioscoopbon voor 2 personen

Gemeente, provincie en landelijke winnaars
Fitnessclubs (deze Award is powered by Matrix), en Personal Trainers maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een Fitnessclub of Personal Trainer kan natuurlijk ook beide titels winnen. De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Bekijk hier een rekenvoorbeeld. Ook de landelijke winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen.

Fitnessclubs en Personal Trainers met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger ontvangen op 3 juni tijdens de Award Show ook nog een Gold Award.

Keten Awards
Ketens strijden om de felbegeerde Keten Awards in 3 verschillende categorieën: ketens tot 10 vestigingen, ketens met 11 tot 50 vestigingen en ketens met 51 of meer vestigingen. Er zijn minimaal 100 stemmen per keten nodig om een Keten Award te kunnen winnen.

Ook hier geldt dat 60% wordt bepaald door het aantal stemmen en 40% door de gemiddelde waardering. De individuele vestigingen van ketens strijden ook mee om de gemeente- en provincietitels.

Award Show Dutch Fitness Awards 2018
De verkiezing wordt op 3 juni 2018 afgesloten met een feestelijke Award Show in het "Award Show Theater" in Gorinchem.

Tijdens deze feestelijke uitreiking kunnen de gemeente winnaars zich in het zonnetje laten door Katja Schuurman (fotomoment) en worden de provincie en landelijke winnaars bekend gemaakt en gehuldigd. Daarnaast zal Maan, winnares van The Voice of Holland 2016, een geweldige performance neerzetten en sluiten we af met de afterparty van DJ Phalerieau & MC Aleinde Lon. Gegarandeerd feest!

Programma Award Uitreiking: 

19.00 uur - 20:15 uur    
Uitreiking gemeentewinnaars & fotomoment Katja Schuurman

20:15 uur
Inloop Award Show Theater

20:30 uur
Award Show (presentatie Kim Kotter, optreden van Maan, Valerio Zeno)

21:30 uur - 22.30 uur
Afterparty met DJ Phalerieau & MC Aleinde Lon en Maan

Klik hier voor meer informatie over de Award Show.

Organisatie & Partners
De Dutch Fitness Awards 2018 wordt georganiseerd door Vote Company, in samenwerking met Matrix, Brand New Day, BodyLIFE, Epass, Personal-Trainer.nl.

Gold partners
Silver partners

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details