Over

De missie van de Dutch Fitness Awards is om uitblinkers in de fitnessbranche in de spotlights te zetten. Na corona zijn er voor de fitnessbranche nieuwe uitdagingen zoals personeelsbezetting en energiekosten. Gelukkig zijn er binnen de fitnessbranche ontzettend veel doorzetters en die verdienen een podium!

Ook in 2022 gaan we daarom op zoek naar de fitnessclubs en personal trainers die een titel in hun eigen gemeente verdienen! Deelname is gratis. Fitnessclubs en personal trainers maken kans op een felbegeerde Dutch Fitness Award in hun gemeente en provincie. 

Aanmelden Vakjury Awards voor landelijke winnaars

Het aantal Vakjury Awards is verdubbeld bij de 2022-editie. Er zijn bij deze editie namelijk maar liefst 6 Vakjury Awards te verdienen. Meer info over de Vakjury Awards en de mogelijkheid om aan te melden vind je hier.

Aanmelden publieksverkiezing 

De aanmeldfase voor de publieksverkiezing is inmiddels gesloten voor de editie van 2022. Aanmelden voor de volgende editie is hier al wel mogelijk (gratis).

2 tickets naar Ibiza verloot onder stemmers, 2 onder fitnessclubs en PT'ers
Onder de fitnessclubs en personal trainers die bij deze verkiezing 30 stemmen of meer halen worden 2 vliegtickets naar Ibiza verloot. Ook voor de stemmers zijn er mooie prijzen. Ook zij maken bijvoorbeeld kans op 2 extra vliegtickets voor Ibiza maar ook op tickets voor een wedstrijd van Liverpool F.C.

 

Stemronde
Vanaf 3 oktober tot en met 15 november 2022 kan iedereen via www.dutchfitnessawards.nl stemmen op zijn of haar favoriete fitnessclub of personal trainer. Je mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen. Let op dat je eerst je stem afmaakt en bevestigt voordat je een nieuwe stem uitbrengt in de andere categorie.

Als stemmer maak je daarbij kans op mooie prijzen: 

 1. Een luxe hotelovernachting voor 2 personen
 2. Apple Earpods
 3. Een wellnessdag voor 2 personen

Op de bedankpagina die je krijgt na het bevestigen van een stem staat een extra winactie waarmee je de volgende prijzen kunt winnen:

 1. 2 vliegtickets voor Ibiza
 2. 2 tickets voor een wedstrijd van Liverpool F.C.
 3. 4 tickets voor Ouwehands Dierenpark

 

Creativiteit Awards
Ook worden er 3 Creativiteit Awards uitgereikt aan de genomineerden die hun nominatie op een creatieve of efficiente manier onder de aandacht hebben gebracht. Dus zet je beste beentje voor en laat het ons even weten als je iets hebt ondernomen wat een Creativiteit Award verdient!

Nu gratis aanmelden voor fitnessclubs en personal trainers
Fitnessclubs en personal trainers kunnen zich nu gratis aanmelden

Gemeenteprovincie
Fitnessclubs en personal trainers maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een fitnessclub of personal trainer kan natuurlijk ook beide titels winnen. De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Bekijk hier een rekenvoorbeeld. Er zijn altijd minimaal 30 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen.

Fitnessclubs en personal trainers met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger mogen zich ook winnaar van een Gold Award noemen.

 

Award Festival

Winnaars mogen hun titels straks gratis en voor niets voeren. Daarnaast is het gaaf om met jullie hele team het Award Festival op maandagmiddag 23 januari 2023 te bezoeken in Ouwehands Dierenpark! Dat wordt te gek, met onder meer;

 • Ontvangst van jullie gepersonaliseerde  award (boven de panda's in "Pandasia")
 • Fotomoment met de Award en jullie Team (boven de panda's in "Pandasia")
 • Uitreiking van de Vakjury Awards (in "Kalahari")
 • Welkomstcocktail van Kukki Cocktails
 • Groot feest met de DJ's van Radio 538 ("Jungle zaal!")
 • Later meer hier over, maar zet 23 januari alvast in jullie agenda's!Organisatie & Partners
De Dutch Fitness Awards 2022 worden georganiseerd door Vote Company, in samenwerking met Technogym, BodyLIFE, Personal-Trainer.nl, Een Veilig Gevoel, Acai, newgym, UnitedConsumers, Feedback4Sports, Ouwehands Dierenpark, De Zaak, De DJ's van Radio 538, Fitfair en NL Actief. 

Meld je nu hier als fitnessclub of personal trainer gratis aan!

Partners
TechnoGymBody LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit Fairacai beneluxEen Veilig GevoelFeedback4SportsNew GymDe ZaakMusic And FriendsNLActief

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details