Over

De missie van de Dutch Fitness Awards is om uitblinkers in de fitnessbranche in de spotlights te zetten. Na corona zijn er voor de fitnessbranche nieuwe uitdagingen zoals personeelsbezetting en energiekosten. Gelukkig zijn er binnen de fitnessbranche ontzettend veel ondernemers die zich goed weten aan te passen aan veranderende omstandigheden en die verdienen een podium!

Bekijk hier onder ook de video van de intro van de Award Uitreiking van januari 2024 waar wordt toegelicht wat de Dutch Fitness Awards inhoudt;

Ook in 2024 gaan we daarom op zoek naar de fitnessclubs en personal trainers die een titel in hun eigen gemeente verdienen! De winnaars mogen straks de titel met de toevoeging "2024/2025" voeren. Deelname is gratis. Fitnessclubs en personal trainers maken kans op een felbegeerde Dutch Fitness Award in hun gemeente,  provincie en ook landelijk zijn er awards te verdienen. 

Aanmelden Vakjury Awards voor landelijke winnaars (gratis)

Er zijn bij deze editie namelijk 6 landelijke Vakjury Awards te verdienen. Meer info over de Vakjury Awards en de mogelijkheid om hier (gratis) voor aan te melden vind je hier.

Aanmelden publieksverkiezing (gratis)

De aanmeldfase voor de publieksverkiezing is inmiddels geopend voor de editie 2024/2025. Aanmelden kan nu hier (gratis). Deelnemers aan de editie van 2023/2024 ontvangen in september 2024 bericht per e-mail. 

Fitnessclubs en personal trainers maken in de gemeente en in de provincie waar zij gevestigd zijn kans op zowel een Award voor de meeste stemmen als een Award voor de hoogste waardering. Een fitnessclub of personal trainer kan natuurlijk ook beide titels winnen in de gemeente en de provincie en er zijn ook 2 landelijke publieksprijzen (Beste Gemiddelde Waardering en Meeste Stemmen).  Bij gelijke stand qua aantal stemmen geeft het beste cijfer de doorslag. Bij gelijke stand qua waarderingscijfer geeft het aantal stemmen de doorslag. Er zijn altijd minimaal 30 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen. 

Vanaf 30 september tot en met 8 november 2024 kan iedereen via www.dutchfitnessawards.nl stemmen op zijn of haar favoriete fitnessclub of personal trainer. Je mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen. Let op dat je eerst je stem afmaakt en bevestigt voordat je een nieuwe stem uitbrengt in de andere categorie.

 

Prijzen voor stemmers

Als stemmer maak je daarbij kans op mooie prijzen: 

 1. Een luxe hotelovernachting voor 2 personen
 2. Apple Earpods
 3. Een wellnessdag voor 2 personen

Op de bedankpagina die je krijgt na het bevestigen van een stem staat een extra winactie waarmee je de volgende prijzen kunt winnen:

 1. 2 vliegtickets naar Ibiza
 2. Nog een wellnessdag voor 2 personen
 3. Een dinerbon t.w.v. € 100,-

 

Ook 2 tickets naar Ibiza verloot onder genomineerden
Onder de fitnessclubs en personal trainers die bij deze verkiezing 30 stemmen of meer halen worden 2 tickets naar Ibiza verloot. 

Creativiteit Awards
Ook worden er 3 Creativiteit Awards uitgereikt aan de genomineerden die hun nominatie op een creatieve of efficiente manier onder de aandacht hebben gebracht. Dus zet je beste beentje voor en laat het ons even weten als je iets hebt ondernomen wat een Creativiteit Award verdient. Bijvoorbeeld door de verkeizing te taggen via #dutchfitnessawards!

 

Award Uitreiking

Winnaars mogen hun titels straks gratis en voor niets voeren. Daarnaast is het gaaf om met jullie hele team het Award Festival op maandagmiddag 20 januari 2025 te bezoeken in Theater FIGI in Zeist! Dat wordt de moeite waar, met onder meer;

 • Ontvangst van gepersonaliseerde award publieksverkiezing (met presentator en topmuzikant)
 • Fotomoment met de Award en jullie Team 
 • Uitreiking van de Vakjury Awards
 • Inhoudelijke topspreker; (wordt later bekend gemaakt)
 • Borrel
 • Later meer hier over, maar zet maandagmiddag 20 januari 2025 alvast in jullie agenda's!


Organisatie & Partners
De Dutch Fitness Awards  worden georganiseerd door Vote Company, in nauwe samenwerking met de partners Technogym, BodyLIFE, newgym, UnitedConsumers, B.O.S.S., Clickables, Keboem, City Gin, Feedback4Sports en NL Actief. 

Meld je nu hier als fitnessclub of personal trainer gratis aan!

Partners
TechnoGymClickablesKeboemBody LifeUnited ConsumersFeedback4SportsNew GymNLActiefCity GinBoss

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details