Over

Ook in 2022 gaan we op zoek naar de fitnessclubs en personal trainers die een titel in hun eigen gemeente verdienen! Deelname is gratis. Fitnessclubs en personal trainers maken kans op een felbegeerde Dutch Fitness Award in hun gemeente en provincie. 

 

Vakjury Awards

Het aantal Vakjury Awards verdubbeld bij de 2022-editie. Er zijn bij deze editie namelijk maar liefst 6 Vakjury Awards te verdienen. Meer info over de Vakjury Awards vind je hier

 Interne Keten Awards

In 2022 keren de Keten Awards terug! Dit jaar in een geheel andere vorm, namelijk als interne Vakjury Awards. De top 3 per keten ontvangt tijdens de award uitreiking van de Dutch Fitness Awards een gouden, zilveren of bronzen award. 

Alle ketens of formele samenwerkingsverbanden met 8 of meer vestigingen kunnen hieraan meedoen. Meer info

 

2 tickets naar Ibiza verloot onder stemmers, 2 onder fitnessclubs en PT'ers
Onder de fitnessclubs en personal trainers die bij deze verkiezing 30 stemmen of meer halen worden 2 vliegtickets naar Ibiza verloot. Ook voor de stemmers zijn er mooie prijzen. Ook zij maken kans op 2 extra vliegtickets voor Ibiza.

 

Stemronde
Vanaf 3 oktober tot en met 15 november 2022 kan iedereen via www.dutchfitnessawards.nl stemmen op zijn of haar favoriete fitnessclub of personal trainer. Je mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen. Let op dat je eerst je stem afmaakt en bevestigt voordat je een nieuwe stem uitbrengt in de andere categorie.

Als stemmer maak je daarbij kans op mooie prijzen: 

  1. Een luxe hotelovernachting voor 2 personen
  2. Apple Earpods
  3. Een wellnessdag voor 2 personen

Op de bedankpagina die je krijgt na het bevestigen van een stem staat een extra winactie waarmee je de volgende prijzen kunt winnen:

  1. 2 vliegtickets voor Ibiza
  2. Een gratis dag wellness toegang voor 2 personen voor een wellnessresort in het midden van het land. 
  3. Waardebon Bol.com t.w.v. €100,-

 

Creativiteit Awards
Ook worden er 3 Creativiteit Awards uitgereikt aan de genomineerden die hun nominatie op een creatieve of efficiente manier onder de aandacht hebben gebracht. Dus zet je beste beentje voor en laat het ons even weten als je iets hebt ondernomen wat een Creativiteit Award verdient!

Nu gratis aanmelden voor fitnessclubs en personal trainers
Fitnessclubs en personal trainers kunnen zich nu gratis aanmelden

Gemeenteprovincie
Fitnessclubs en personal trainers maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een fitnessclub of personal trainer kan natuurlijk ook beide titels winnen. De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Bekijk hier een rekenvoorbeeld. Er zijn altijd minimaal 30 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen.

Fitnessclubs en personal trainers met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger mogen zich ook winnaar van een Gold Award noemen.

Award Festival
Op maandagmiddag 23 januari 2023 worden de Awards uitgereikt worden tijdens een Award Festival. Hier kunnen de gemeente-winnaars hun award in ontvangts nemen, worden de provinciewinnaars bekend gemaakt, worden de Vakjury Awards uitgereikt, kunnen alle winnaars op de foto en er kan gedanst en feest gevierd worden! Zet deze datum dus alvast in je agenda! Later volgt meer info over de locatie. Organisatie & Partners
De Dutch Fitness Awards 2022 worden georganiseerd door Vote Company, in samenwerking met Technogym, BodyLIFE, Personal-Trainer.nl, Een Veilig Gevoel, UnitedConsumers, Feedback4Sports, De Zaak en Fitfair. 

Meld je nu hier als fitnessclub of personal trainer aan voor de editie van 2022 (je ontvangt dan in september bericht)!

Partners
TechnoGymBody LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit FairEen Veilig GevoelFeedback4SportsNew GymDe Zaak

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details