Over de verkiezing

Vanaf 23 september 2019 start de zoektocht naar de Fitnessclubs en Personal Trainers die een titel in hun eigen gemeente verdienen. Fitnessclubs en Personal Trainers maken kans op een felbegeerde Dutch Fitness Award in hun gemeente, per provincie en een vakjury bepaalt de landelijke winnaars.

Ook ketens kunnen deelnemen aan de verkiezing en strijden om een Keten Award

Stemronde
Vanaf 23 september tot en met 30 oktober kan iedereen via www.dutchfitnessawards.nl stemmen op zijn of haar favoriete Fitnessclub of Personal Trainer. Je mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen. Let op dat je eerst je stem afmaakt en bevestigt voordat je een nieuwe stem uitbrengt in de andere categorie.

Als stemmer maak je daarbij kans op mooie prijzen: 

  1. Een luxe hotelovernachting voor 2 personen
  2. Apple Earpods
  3. Een wellnessdag voor 2 personen

Gemeenteprovincie en landelijke winnaars
Fitnessclubs en Personal Trainers maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een Fitnessclub of Personal Trainer kan natuurlijk ook beide titels winnen. De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Bekijk hier een rekenvoorbeeld. Er zijn altijd minimaal 30 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen.

Fitnessclubs en Personal Trainers met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger ontvangen op 22 november tijdens de Award Uitreiking ook een Gold Award.

Award Uitreiking
De verkiezing wordt op 22 november afgesloten met een feestelijke Award Uitreiking tijdens Fitfair in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens de uitreiking kunnen de gemeentewinnaars zich laten huldigen en met hun Award op de foto met Faya. De provincie- en landelijke winnaars bekend gemaakt en gehuldigd.

 

Als je een titel hebt gewonnen dan mag je die sowieso gratis en voor niks voeren. Deelname aan de verkiezing is verder ook geheel gratis. Ondanks dat er een heel team klaar zit om alles in goede banen te leiden, er een verkiezingswebsite is etc.

Echter, wil je de titel komen vieren, een echte award die op maat voor jullie gemaakt is ontvangen en gefeliciteerd worden en op de foto met Faya? Dan kun je daar voor een ticket aanschaffen. Het mooie is dat je met dat ticket ook meteen gratis toegang hebt tot Fitfair. Die combinatie maakt het zeker de moeite waard om te komen met je team!

De foto met Faya en de Award is mooie content om weer te delen via jullie eigen social media! 

 

Organisatie & Partners
De Dutch Fitness Awards 2019 worden georganiseerd door Vote Company, in samenwerking met BodyLIFE, Life Fitness, Personal-Trainer.nl, NL Actief en Fitfair. 

partners

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in het organiseren van verkiezingen.
Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details