Over de verkiezing

De zoektocht naar de fitnessclubs en personal trainers die een titel in hun eigen gemeente verdienen is gestart. Fitnessclubs en personal trainers maken kans op een felbegeerde Dutch Fitness Award in hun gemeente en per provincie. Vakjury's bepalen zowel in de categorie Fitessclubs als in de categorie Personal Trainers de landelijke winnaars.

Waarom gaat deze verkiezing in deze bijzondere tijden toch door?
Dutch Fitness Awards 2020 is juist een middel dat kan helpen om deze crisis door te komen. Daarom gaat deze verkiezing gewoon door. Juist nu is het belangrijk dat jullie als genomineerden laten zien dat jullie de leukste en beste zijn, want fitnessclubs en personal trainers zijn onmisbaar in onze samenleving. Jullie zijn vakmensen die er niet alleen voor zorgen dat je er weer fit uitziet, maar leveren ook een bijdrage aan een gezonde levensstijl. In de sportschool of tijdens het trainen kunnen mensen hun energie kwijt en na een zware dag hun hoofd leegmaken. Jullie zijn de hoeksteen van de buurt en verdienen dit podium!

Stemronde en prijzen voor stemmers
Vanaf 28 september tot en met 8 november 2020 kan iedereen via www.dutchfitnessawards.nl stemmen op zijn of haar favoriete fitnessclub of personal trainer. Je mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen. Let op dat je eerst je stem afmaakt en bevestigt voordat je een nieuwe stem uitbrengt in de andere categorie.

Als stemmer maak je daarbij kans op mooie prijzen: 

  1. Een luxe hotelovernachting voor 2 personen
  2. Apple Earpods
  3. Een wellnessdag voor 2 personen

Op de bedankpagina die je krijgt na het bevestigen van een stem staat een extra winactie waarmee je de volgende prijzen kunt winnen:

  1. Een Polar Unite fitnesshorloge t.w.v. 149,90 euro
  2. Een gratis dag wellness toegang voor 2 personen voor een wellnessresort in het midden van het land. 
  3. Dinerbon t.w.v. 100 euro

Gemeenteprovincie en landelijke winnaars
Fitnessclubs en personal trainers maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een fitnessclub of personal trainer kan natuurlijk ook beide titels winnen. De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Bekijk hier een rekenvoorbeeld. Er zijn altijd minimaal 30 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen.

Fitnessclubs en personal trainers met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger mogen zich ook winnaar van een Gold Award noemen.

Award Uitreiking 
In het verleden werden de Dutch Fitness Awards uitgereikt in onder meer Studios Aalsmeer, Het Kurhaus en in 2019 tijdens Fitfair. Door de overheidsmaatregelen wordt het bij de huidige editie dit jaar wel een Live Award Uitreiking maar dan online. 30 november 2020 om 14.00 uur kunnen de genomineerden de Award Uitreiking vanaf hun eigen locatie live volgen. Een aantal vakjuryleden zal wel aanwezig zijn op de uitzendlocatie in Utrecht en zowel de gemeentewinnaars, provinciewinnaars en landelijke winnaar worden dan live bekend gemaakt! Uiteraard wordt het de moeite waard om dit straks live te gaan volgen!


 

Als je een titel hebt gewonnen dan mag je die sowieso gratis en voor niks voeren. Deelname aan de verkiezing is verder ook geheel gratis. Ondanks dat er een heel team klaar zit om alles in goede banen te leiden, je vragen beantwoord, er een verkiezingswebsite is etc.

Vakjury
Zowel voor fitnessclubs als voor personal trainers is er een vakjury. De vakjury voor de personal trainers staat onder leiding van NL Actief. Meer info over de vakjury's, de vakjuryprocedures en hoe jullie je hier voor kunnen aanmelden is hier te vinden

Organisatie & Partners
De Dutch Fitness Awards 2020 worden georganiseerd door Vote Company, in samenwerking met BodyLIFE, Personal-Trainer.nl, UnitedConsumers, NL Actief en Fitfair. 

 

Meld je hier alvast als fitnessclub of personal trainer aan voor de editie van 2021!

Partners
Body LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit FairNL ActiefEen Veilig Gevoel

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details