Vakjury Awards

Er zijn 3 Vakjury Awards:

  • 1 voor Fitnessclubs
  • 1 voor Personal Trainers
  • 1 Maatschappelijke Initiatief Award

 

Op 25 november 2021 zouden de Vakjury Awards uitgereikt worden tijdens Fitfair. Als onderdeel van het programma van NL Actief op die dag. Echter, Fitfair wordt vanwege Corona verplaatst naar 6/7 mei 2022. Binnenkort volgt een update waar, hoe en wanneer de Vakjury Awards worden uitgereikt. 

 Op deze pagina vind je info over de Vakjury Awards voor Fitnessclubs. 

Lees meer over de Vakjury Award voor Personal Trainers

Lees meer over de Maatschappelijk Fitness Initiatief Award

 

Vakjury Award voor de categorie Fitnessclubs

De vakjury is inmiddels gekomen tot de volgende shortlist 

In alfabetische volgorde;

Body&Beats (Venlo), Fresh Fitness (Amsterdam), Health Club Heijenoord (Arnhem) en Urban Gym (Almere).

 

- Aanmeldperiode inmiddels gesloten -

 

Om in aanmerking te komen kon men insturen voor de vakjury en toelichten;

  • Wat jullie Fitnessclub uniek maakt
  • Waar jullie het meest trots op zijn
  • Waarin jullie veerkracht hebben getoond tijdens Corona

Daarnaast krijgt de Vakjury graag een breed beeld van jullie Fitnessclub. Stuur daarom linkjes mee naar foto's en video (zet deze bijvoorbeeld verborgen op Youtube) van jullie fitnessclub. Let op: geen foto's en video's meesturen als bijlage maar echt als linkjes!

Om een titel te kunnen winnen zijn ook minimaal 100 stemmen nodig bij de online stemronde. Echter, in het aantal bevestigde stemmen krijg je pas bij de laatste tussenstand inzicht, dus meldt jullie alvast aan!

De Vakjury maakt op basis van de inzendingen een selectie met finalisten. Met deze finalisten wordt een videocall ingepland (onder voorbehoud dat ze de 100 bevestigde stemmen behalen). Een aantal finalisten wordt ingepland voor woensdagochtend 17 november 2021, een deel wordt ingepland op donderdagmiddag 18 november 2021. Tijdens deze videocall wordt van de finalisten een pitch van 1,5 minuut verwacht, daarna worden vragen gesteld door de vakjuryleden.

De Vakjury voor de categorie Fitnessclubs bestaat uit:

Patrick Rijnbeek

Patrick Rijnbeek, sinds 2018 directeur bij NL Actief en verantwoordelijk voor de maatschappelijke waarde van fitness. Als trotse directeur zoek ik naar samenwerking vanuit de fitness met zorg en met welzijn. Als partner in het Sportakkoord streven we naar een grotere rol voor ondernemers in hun gemeenten en ik heb veel contact met de verschillende ministeries en dat netwerk is alleen maar toegenomen in de Corona-tijd. Ik geloof dat clubs zich kunnen onderscheiden via kwaliteit, de menselijke factor en in het lokale netwerk.

Ricardo Seffelaar

Ricardo is al meer dan 25 jaar actief in de fitnessbranche en als directeur van Creative Sports Group BV is hij de coach die sportscholen financieel fit en gezond houdt. Als Bondsdirecteur van de Koninklijke Nederlandse Krachtsport en Fitness bond (KNKF) is Ricardo als verbindende factor actief tussen de commerciële clubs en de bond. 

Jordey de Joode

Jordey is een bekend gezicht in de fitnessbranche en inmiddels ook in de Vakjury. Hij is als media adviseur verbonden aan bodyLIFE - Europa's grootste fitnessvakblad en tevens partner van deze verkiezing.

Al ruim dertig jaar informeert bodyLIFE fitness professionals over de actuele trends en ontwikkelingen in de branche. De ondernemers die in bodyLIFE aan het woord komen vormen vaak een inspiratie voor anderen, vooral door te durven innoveren. Als jurylid zal Jordey kijken welke clubs en ondernemers de huidige situatie hebben aangegrepen om zichzelf opnieuw te positioneren, een inspirerende visie hebben op de toekomst en als voorbeeld kunnen dienen voor andere fitness professionals. 

Renata Jarz

Renata Jarz is geen onbekende in fitnessland. Zij is de founder en CEO van House of Workouts. House of Workouts heeft inmiddels al meer dan 800 aangesloten fitnessclubs in Europa. Renata is het brein achter de House of Workouts programma’s XCORE®, BRN® & LXR®, die zij samen met haar team ontwikkelde.  Daarnaast ontwikkelt zij, bij HOW, nog een aantal white label GX programma’s voor o.a. GXR van Basic Fit. Haar passie is Groupfitness en zij adviseert dan ook diverse clubs en fitnessketens op dit gebied. Renata is NASM en ACE personal trainer en runt daarnaast nog met veel plezier haar eigen ladiesgym. Dit jaar mogen wij haar voor de 2e keer verwelkomen als jurylid voor de Dutch Fitness Awards. 

 

Lees meer over de Vakjury Award voor Personal Trainers

Lees meer over de Maatschappelijk Fitness Initiatief Award

Partners
TechnoGymBody LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit FairNL ActiefEen Veilig GevoelFeedback4Sports

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details