Award Show, kom met het hele team!

Op zondag 3 juni vindt de Award Show van de Dutch Fitness Awards plaats in het Award Show Theater in Gorinchem. Winnaars mogen sowieso hun titel voeren maar hebben dus ook de mogelijkheid om dit feestelijk te komen vieren en een heuse Award in ontvangst te nemen! De Award Shows zijn de voorgaande jaren altijd uitverkocht geweest.

Tijdens deze feestelijke uitreiking kunnen de gemeente winnaars met hun award op de foto met Katja Schuurman of Miss Nederland Nickey Opheij. Ook de provincie en landelijke winnaars en de winnaars van een Keten Award worden bekend gemaakt en gehuldigd. De Award Show wordt gepresenteerd door Kim Kötter. Daarnaast zal Maan, winnares van The Voice of Holland, en bekend van het televisieprogramma De Beste Zangers, een geweldige performance neerzetten en sluiten we af met de afterparty met DJ Phalerieau & MC Aleinde Lon en ook daar geeft Maan nog acte de presence. Gegarandeerd feest!

Programma Award Show;

19.00 uur - 20:15 uur    
Uitreiking gemeentewinnaars & fotomoment Katja Schuurman of Miss NL Nickey Opheij
20:15 uur                     
Inloop Award Show Theater
20:30 uur                     
Award Show (presentatie Kim Kotter, optreden van Maan, Valerio Zeno)
21:30 uur - 22.30 uur    
Afterparty met DJ Phalerieau & MC Aleinde Lon en Maan

Tickets (op=op, weg = weg)

Tickets voor de 2e rang kosten tijdens de huidige vroegboekkorting €39,- (excl btw) en kaarten voor de 1e rang zijn momenteel voor het vroegboektarief van € 49,- verkrijgbaar. Dat is inclusief bubbels, de Award, fotomoment met de Award & Katja Schuurman of Miss Nederland Nickey Opheij (keuze aangeven bij bestellen van tickets), Award Show en de Afterparty.

Om bij te komen van dit spektakel ontvang je voor iedere tickets dat besteld wordt ook nog 2x een gratis dagentree bij een overheerlijk wellnessresort!


Gold partners
Silver partners

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details