Award Show, kom met het hele team!

 

Het adres voor de Award Uitreiking is;

Evenementenhal Gorinchem; Franklinweg 2, Gorinchem

Op zondag 3 juni vindt de Award Show van de Dutch Fitness Awards plaats in het Award Show Theater in de Evenementhal in Gorinchem (Franklinweg 2). Winnaars mogen sowieso hun titel voeren maar hebben dus ook de mogelijkheid om dit feestelijk te komen vieren en een heuse Award in ontvangst te nemen! De Award Shows zijn de voorgaande jaren altijd uitverkocht geweest.

Tijdens deze feestelijke uitreiking kunnen de gemeente winnaars met hun award op de foto met Katja Schuurman. Ook de provincie en landelijke winnaars en de winnaars van een Keten Award worden bekend gemaakt en gehuldigd. De Award Show wordt gepresenteerd door Kim Kötter. Daarnaast zal Maan, winnares van The Voice of Holland, en bekend van het televisieprogramma De Beste Zangers, een geweldige performance neerzetten en sluiten we af met de afterparty met DJ Phalerieau & MC Aleinde Lon en ook daar geeft Maan nog acte de presence. Gegarandeerd feest!

Programma Award Show (locatie Franklinweg 2 in Gorinchem, gratis parkeren!);

18.30 uur - 20:15 uur (inloop tot 19.15 uur)   
Uitreiking Gemeente/Gold Winnaars & fotomoment Katja Schuurman
20:15 uur                     
Inloop Award Show Theater
20:30 uur                     
Award Show (presentatie Kim Kotter, optreden van Maan, bekendmaking provinciewinnaars, landelijke winnaars, winnaars vakjury)
21:30 uur - 22.30 uur    
Afterparty met DJ Phalerieau & MC Aleinde Lon en Maan

Tickets (op=op, weg=weg)

Om bij te komen van dit spektakel ontvang je voor iedere tickets dat besteld wordt ook nog 2x een gratis dagentree bij een overheerlijk wellnessresort!

Nu tickets en/of winnaarsuitingen bestellen!


Gold partners
Silver partners

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details