Award Uitreiking

Ontvang jullie gepersonaliseerde Award tijdens de Award Uitreiking! Reserveer nu jullie tickets!

Als jullie een titel hebben gewonnen mogen jullie die gratis en voor niets voeren. Maar hoe gaaf is het om een gepersonaliseerde fysieke Award live in ontvangst te nemen en te shinen tijdens de Award Uitreiking van de Dutch Fitness Awards! Een professionele fotograaf staat daarna klaar om jullie met jullie Award op de foto te zetten voor de Dutch Fitness Awards Fotowand. Die foto mag je rechtenvrij gebruiken. Pak de uitreiking van de Vakjury Awards mee (en leer van de winnaars), laat je inspireren door Maarten van der Weijden en Marianne Timmer en breidt je netwerk uit op de borrel! Bestel nu tickets (inclusief fysieke Award voor winnaars) met vroegboekkorting.

Locatie; FIGI Theater in Zeist

Datum: Maandagmiddag 22 januari 2024

Het programma;

De bar is open tijdens de ontvangst, pauze en borrel.

13:50 – 14:10 uur ontvangst
FIGI Theater in Zeist

13:50 - 17:15 uur
In ontvangst nemen Gemeente- Provincie en landelijke Publiek Awards (dit keer met presentator). Jullie kunnen je daar voor melden wanneer het jullie uitkomt en daarna met de Award op de foto. Maar woon ook zeker het programma met de interessante sprekers en de Vakjury Awards bij!

13:50 – 17:15 uur
Fotomoment met Publieks Awards voor Fotowand met fotograaf

14:20- 16:20 uur (inclusief pauze)                                                                                  Programma met 3 interessante sprekers en uitreiking van de Vakjury Awards. Met onder meer inspiratie van voormalig Olympisch Kampioenen Maarten van der Weijden en Marianne Timmer. Presentatie is in handen van Gert van 't Hof. 

16:15 - 17:15 uur Borrel

Inclusief gratis (calorie-arme en alcoholvrije maar super lekkere) cocktail

Verloting 2 tickets naar Rome onder aanwezigen

Bestel nu tickets, nu nog met vroegboekkorting

Aanvullende info Award Festival

Het in ontvangst nemen van de Awards voor Gemeente- en Provinciewinnaars en het fotomoment is dus doorlopend. Daar kunnen jullie je gedurende het tijdvak voor melden.

Partners
TechnoGymClickablesKeboemBody LifeUnited ConsumersEen Veilig GevoelFeedback4SportsNew GymNLActiefBrandNewDayMonin

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details