Boutique Fitnessclub van het Jaar

Deze Award wordt bij de editie in 2022 voor het eerst georganiseerd. Er volgt hier later nog meer info over het aanmelden!

De 1e vakjuryleden voor deze categorie zijn inmiddels bekend:

Miron Dumitru

Miron heeft al meer dan 14 jaar ervaring in de fitnessbranche. Van salesmanager tot clubmanager, naar een eigen bedrijf in retentie naar nu inmiddels 2 jaar eigenaar van "Keboem- Masters in Retention" samen met zijn compagnon Moh Massaal. Keboem ondersteunt sportscholen in de  Benelux van A tot Z, door middel van data, kpi's en trainingen, dit alles met de focus op de Customer Experience. Miron zelf werkt nooit op halve kracht, ziet overal kansen en is een rasoptimist.

Puccio Marletta

Puccio is ondertussen al meer dan 30 jaar werkzaam als architect/ interieurontwerper en heeft, in onder meer de fitnessbranche, in de loop der jaren heel wat fitnessclubs op zijn naam mogen zetten. Zijn expertise is met name gericht op de zintuigelijke en sociale beleving van de fitnessclub waarbij routing en ruimtelijke relaties de rode draad zijn. Het interieur ziet hij dan ook zeker als tool om een club een sterk onderscheidend vermogen te geven gericht op de doelgroep.

 

Lees meer over de andere Vakjury Awards

 

Partners
TechnoGymBody LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit FairNL ActiefEen Veilig GevoelFeedback4SportsNew GymDe Zaak

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details