Boutique Fitnessclub van het Jaar
Willen jullie graag in aanmerking komen voor de Vakjury Award voor "Boutique Fitnessclub van het Jaar" editie 2024/2025? Meldt jullie dan nu aan via dit formulier;

Contactgegevens

De Vakjury maakt op basis van de inzendingen een shortlist. Daarna wordt een Top 3 in willekeurige volgorde bekend gemaakt. Tijdens het Award Festival wordt de volgorde van deze Top 3 bekend gemaakt.

 

De vakjury voor deze Vakjury Award bestond bij de editie van 2023/2024 uit de volgende vakjuryleden (update editie 2024/2025 volgt);

Anita Mullen

Anita is geboren in Ierland en heeft 20 jaar ervaring in de fitnessbranche. In 2003 begon haar carrière in Nederland als groepsfitnessinstructeur, corporate vitality trainer en studiocoördinator. 

Uiteindelijk verhuisde ze naar Malta, en opende daar een boutique studio. Ze woonde en werkte hier 10 jaar, voordat ze in 2019 terugkeerde naar Nederland. 

Sindsdien werkt Anita in de wellbeing technology industrie, en werkt momenteel als Team Lead Partner Management bij OneFit. 

Ze krijgt energie van brainstormen, het delen van inzichten, en het versterken van relaties met zowel partners als industriegenoten.

 

Puccio Marletta

Puccio is ondertussen al meer dan 30 jaar werkzaam als architect/ interieurontwerper en heeft, in onder meer de fitnessbranche, in de loop der jaren heel wat fitnessclubs op zijn naam mogen zetten.

Zijn expertise is met name gericht op de zintuigelijke en sociale beleving van de fitnessclub waarbij routing en ruimtelijke relaties de rode draad zijn. Het interieur ziet hij dan ook zeker als tool om een club een sterk onderscheidend vermogen te geven gericht op de doelgroep.

 

Serdar Tohumcu 

Serdar, is een Ereps-gekwalificeerde fitnessprofessional, erkend lifecoach en ervaren ondernemer. Hij brengt een decennium aan onschatbare ervaring naar het jurypanel. Met zijn uitgebreide kennis en expertise heeft Serdar een belangrijke rol gespeeld in het begeleiden van fitnessondernemers tijdens en na hun opstarttraject. 

Samen met zijn mede-juryleden streeft Serdar ernaar om innovatieve, kwalitatieve en toegewijde fitnessboetieks een podium te bieden. Zeker als ze in staat zijn een bijdrage te leveren aan een positieve transformatie van hun leden.
 

Lees meer over de andere Vakjury Awards

 

Partners
TechnoGymClickablesKeboemBody LifeUnited ConsumersEen Veilig GevoelFeedback4SportsNew GymNLActiefBrandNewDayMoninBoss

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details