De winnaars zijn bekend

 

Vakjury Awards 2021

Op 25 november 2021 zouden de Vakjury Awards uitgereikt worden tijdens Fitfair. Als onderdeel van het programma van NL Actief op die dag. Echter, Fitfair wordt vanwege Corona verplaatst naar 6/7 mei 2022. 

Om die reden heeft er een video-tournee door Nederland plaats gevonden waar bij de finalisten van de Vakjury Awards gehuldigd zijn.

 

Vakjury Award Maatschappelijk Fitness Initiatief

Hieronder vind je de video met de huldiging van de 3 finalisten van de Vakjury Award voor Maatschappelijk Fitness Initiatief;

Boks Academie Amersfoort behaalde de eerste plaats voor de ondersteuning van persoonlijke ontwikkeling van kwetsbare jongeren. In Deurne sleepte Ralf Smitz van Ames Sport de tweede plaats in de wacht, met zijn initiatief voor een gezondere leefstijl van kinderen in samenwerking met o.a. GGD Brabant-Zuidoost. In Huizen werd de Award voor de derde plaats uitgereikt aan Mariette Robijn voor haar initiatief Parkinsonsport.nl om met sporten de ziekte van Parkinson te lijf te gaan.

 

 Vakjury Award categorie Personal Trainers

Hieronder de video met de 3 genomineerden die zijn gehuldigd met een Vakjury Award in de categorie Personal Trainers;

Mariëlle Valenteijn werd verrast met de Award voor de eerste plaats, personal coach Moustafa Makalou nam stralend de Award voor de tweede plaats in ontvangst en Leonie Verkleij van Veranders werd eervol derde. 

 

Vakjury Award categorie Fitnessclubs

Dan de video met de huldiging van de finalisten in de categorie Fitnessclubs;

In deze categorie waren 4 finalisten. De vakjury vond dit 4 topkandidaten. Echter, de onderlinge verschillen waren zo groot qua aanbod dat de Vakjury besloot om alle 4 de kandidaten een specifieke award toe te kennen. Dit zijn geworden;

 

Meer info over de vakjury's 

 

Uitslagen per gemeente en in de provincie

De stemmen zijn geteld, er is gekeken of de stemmen rechtmatig zijn uitgebracht en de eindstanden van de Dutch Fitness Awards, editie 2021, zijn nu bekend per gemeente en per provincie;

Bekijk hier de gemeentewinnaars

Bekijk hier de provinciewinnaars

Bekijk hier de Gold winnaars (gemiddelde waardering van 9,0 of hoger)

 

3 Creativeit Awards

hypnofit BOOTCAMP, Fit4lady Heemskerk en The Body Buddy hebben alle 3 een enthousiaste campagne rondom hun nominatie gevoerd . Zij ontvangen hier voor een Creativiteit Award. 

 

Fitfair

Wil je Fitfair in mei 2022 bezoeken? Dat kan. Bestel je ticket voor Fitfair met 5 euro korting door op https://fitfairjaarbeurs.nl kortingscode DFA25 te gebruiken. 

 

Award Uitreiking/Award Festival hopelijk weer in 2022

We hebben de meest fantastische Award Uitreikingen gehad bij deze verkiezing. We hebben bij eerdere edities ervaren dat mensen uit de fitnessbranche liever niet lang stil willen zitten maar ook bij een Award Uitreiking/Award Festival het liefst in beweging zijn. De huidige Coronamaatregelen (deze tekst is geschreven op 15-11-2021) zorgen er voor dat een grote Award Uitreiking die aansluit bij fitnessprofessionals, bij de editie van 2021 helaas niet tot de mogelijkheden behoort. Net als jullie hopen we dat dat volgend jaar wel weer kan! Wel was er een videotour voor de 10 finalisten van de 3 vakjury award. De video's vind je hier boven. 

 

Dutch Fitness Awards tijdens Corona

De fitnessbranche toont veerkracht tijdens de Corona-crisis en is deel van de oplossing. Er ging heel veel niet door in deze periode. Echter, de Dutch Fitness Awards is ook tijdens deze periode een podium voor de uitblinkers gebleven. Bij de edities van 2020 en 2021 was een fysieke uitreiking niet mogelijk. Zoals hierboven te zien is heeft daarom in 2021 een video-toernee plaats gevonden.

In 2020 werd de uitreiking live gestreamed vanuit een studio waar onder meer geschakeld werd met vakjuryleden die in het land Awards uitreikten. De live stream werd goed bekeken en is hier nog terug te kijken op Facebook

 

Woord van dank

Dank aan alle stemmers, deelnemende fitnessclubs, personal trainers, vakjuryleden, body LIFE, NL Actief, Technogym, Een Veilig Gevoel, Personal-Trainer.nl, UnitedConsumers, Feedback4Sports en Fitfair. En aan iedereen die samen of namens Vote Company bij de verkiezing betrokken was en is.

 

Aanmelden voor de editie van 2022
Uiteraard is er ook in 2022 weer een Dutch Fitness Awards.

Meld je daarom hier alvast aan

Zodra er kan worden aangemeld voor de diverse Vakjury Awards (in 2022 wordt het aantal Vakjury Awards uitgebreid!) melden we dat op deze website. 

Partners
TechnoGymBody LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit FairNL ActiefEen Veilig GevoelFeedback4Sports

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details