Eindstand gemeente

Check hieronder de eindranking voor Fitnessclubs en Personal Trainers in jouw gemeente. Alleen de genomineerden met 30 bevestigde stemmen of meer staan in de eindranking. Genomineerden met minder dan 30 bevestigde stemmen komen hier dus niet in terug.  

Degene die op de eerste plaats staat is de winnaar. Er is een titel voor degene met de meeste stemmen en een titel voor degene met de beste gemiddelde waardering. 1 genomineerde kan ook beide titels hebben gewonnen.

Indien er geen genomineerde in een in een categorie in een gemeente is vermeld is er daar geen genomineerde geweest met voldoende bevestigde stemmen.

Heb je gewonnen? Gefeliciteerd, dan mag je je titel gratis en voor niets voeren.

-- kies gemeente -- 
-- kies categorie -- 
Partners
TechnoGymBody LifeUnited ConsumersEen Veilig GevoelFeedback4SportsNew GymMusic And FriendsNLActief

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details