Dutch Fitness Awards 2020 gaat weer van start!

Ook dit jaar gaan we op zoek naar de fitnessclubs en personal trainers die een titel in hun eigen gemeente verdienen! Bekijk hier de genomineerden. Behoor jij nog niet tot de genomineerden, meld je dan nu aan. Deelname is gratis. Fitnessclubs en personal trainers maken kans op een felbegeerde Dutch Fitness Award in hun gemeente, per provincie en een vakjury bepaalt de landelijke winnaars. Meer info over de verkiezing en alle data.


Juist in deze bijzondere tijden zijn de Dutch Fitness Awards belangrijk!
Gezondheid en fitheid is belangrijker dan ooit en de Dutch Fitness Awards 2020 is een middel dat fitnessclubs en personal trainers kan helpen om deze crisis door te komen. Juist nu is het belangrijk dat jullie als genomineerden laten zien dat jullie de leukste en beste zijn, want fitnessclubs en personal trainers zijn onmisbaar in onze samenleving. Jullie zijn vakmensen die er niet alleen voor zorgen dat je er weer fit uitziet, maar leveren ook een bijdrage aan een gezonde levensstijl. In de sportschool of tijdens het trainen kunnen mensen hun energie kwijt en na een zware dag hun hoofd leegmaken. Jullie zijn onmisbaar en verdienen dit podium! Meld daarom nu gratis aan

Let the countdown begin! Op 28 september om 12.00 uur kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete personal trainer en/of fitnessclub. 

Partners
Body LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit FairNL Actief

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details