Kijk 30 november Live naar de Online Award Uitreiking, Vakjury in beraad

De stemperiode van de Dutch Fitness Awards is gesloten. De verkiezing wordt al sinds 2012 georganiseerd maar 2020 is natuurlijk een heel bijzonder jaar. Met een lock-down in het voorjaar en het inperken van de groepslessen tijdens de stemfase. Geweldig om te zien dat veel fitnessclubs en personal trainers positief zijn gebleven en creatief en veerkrachtig zijn geweest. Iets waar de vakjury voor fitnessclubs bij deze editie met name op gaat inzoomen. Meer info over de vakjury voor fitnessclubs en de vakjury voor personal Trainers (onder leiding van NL Actief) vind je hier.

Bij voorgaande edities vonden de Award Uitreikingen onder meer plaats in het Kurhaus, in Studios Aalsmeer en in 2019 tijdens Fitfair. Echter, vanwege de omstandigheden doen we dat deze keer anders. Maar het wordt zeker de moeite waard om te kijken: Maandag 30 november om 14:00 is de Online Award Uitreiking van de Dutch Fitness Awards 2020!

Deze Online Award Uitreiking is maandag 30 november om 14:00 uur live te volgen via:

Ook de gemeentewinnaars en de 6 prijswinnaars onder de stemmers worden tijdens de Online Award Uitreiking bekendgemaakt! Dus tune op 30 november om 14:00 in op 1 van bovenstaande kanalen!

 

Woord van dank
Aan alle stemmers, deelnemende fitnessclubs, personal trainers, vakjuryleden, body LIFE, NL Actief, Een Veilig Gevoel, Personal-Trainer.nl, UnitedConsumers en Fitfair. En aan iedereen die samen of namens Vote Company bij de verkiezing betrokken was en is.

Aanmelden voor de editie van 2021 kan hier

Tot 30 november!

Partners
Body LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit FairNL ActiefEen Veilig Gevoel

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details