De winnaars zijn bekend!

Tijdens de Online Award Uitreiking zijn de gemeentewinnaars, provinciewinnaars, de vakjurywinnaars en goldwinnaars bekend gemaakt. Ali B ontving de Fitness Personality Award. Gefeliciteerd!

Lees ook het artikel van bodyLIFE Magazine over de Online Award Uitreiking en de landelijke winnaars van de Dutch Fitness Awards.

 

Over de bijzondere editie van 2020
De verkiezing wordt al sinds 2012 georganiseerd maar 2020 is natuurlijk een heel bijzonder jaar. Met een lock-down in het voorjaar en het inperken van de groepslessen tijdens de stemfase. Geweldig om te zien dat veel fitnessclubs en personal trainers positief zijn gebleven en creatief en veerkrachtig zijn geweest. Iets waar de vakjury voor fitnessclubs bij deze editie met name op gaat inzoomen. Meer info over de vakjury voor fitnessclubs en de vakjury voor personal Trainers (onder leiding van NL Actief) vind je hier.

Bij voorgaande edities vonden de Award Uitreikingen onder meer plaats in het Kurhaus, in Studios Aalsmeer en in 2019 tijdens Fitfair. Echter, vanwege de omstandigheden deden we deze keer anders.

Kijk hier de livestream van de live uitreiking terug.

Woord van dank
Aan alle stemmers, deelnemende fitnessclubs, personal trainers, vakjuryleden, body LIFE, NL Actief, Een Veilig Gevoel, Personal-Trainer.nl, UnitedConsumers en Fitfair. En aan iedereen die samen of namens Vote Company bij de verkiezing betrokken was en is.

Aanmelden voor de editie van 2021
Uiteraard is er ook in 2021 weer een Dutch Fitness Awards.

Aanmelden voor de editie van 2021 kan hier

 

Partners
Body LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit FairNL ActiefEen Veilig Gevoel

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details