Kom met het hele team naar de Award Uitreiking. Neem een gepersonaliseerde Award in ontvangst, ga op de foto en laat je inspireren!

De fitnessclubs en personal trainers die gemeentewinnaar en provinciewinnaar zijn geworden, zijn bekend! Zij kunnen tijdens de Award Uitreiking onder meer hun Award feestelijk in ontvangst nemen, met hun Award op de foto en zich laten inspireren door de Vakjury Winnaars, en voormalig Olympisch Kampioenen Maarten van der Weijden en Marianne Timmer. 

Kom ook en vier dit feest mee met het hele team! De tickets met vroegboekkorting zijn gelimiteerd beschikbaar en slechts tijdelijk verkrijgbaar. 

 

Ranking Publieksprijzen

 

 

 

Top 3 Vakjury Awards

De verschillende vakjury’s gaan in beraad voor de 6 Vakjury Awards. In de 2e helft van december volgt op deze pagina de Top 3 van de verschillende Vakjury Awards. Tijdens de Award Uitreiking op 22 januari aanstaande worden de Vakjury Award winnaars door de verschillende vakjury’s bekend gemaakt en gehuldigd. 

Partners
TechnoGymClickablesKeboemBody LifeUnited ConsumersEen Veilig GevoelFeedback4SportsNew GymNLActiefBrandNewDayMonin

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details