Vragen van stemmers

Vragen van stemmers

 

Het kan zijn dat je als stemmer vragen hebt over de verkiezing of over het stemmen zelf. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen dan vind je onderaan het contactadres van de organisatie zodat je jouw vraag kunt stellen.
 

1. Hoe kan ik zien wie er genomineerd zijn?
Kijk in het overzicht van de genomineerden. Bij het uitbrengen van een stem selecteer je jouw favoriet en breng je een stem uit.


2. Mijn favoriete Fitnessclub of Personal Trainer staat er nog niet tussen. Hoe meld ik die aan? 
Staat jouw favoriet nog niet in de lijst van genomineerden, nomineer deze dan hier. De organisatie neemt contact op met het betreffende Fitnessclub of Personal Trainer om ze te informeren over de nominatie.


3. Wie mogen er genomineerd worden?
Een Fitnessclub of Personal Trainer dient een statutair gevestigde onderneming binnen Nederland te zijn. De organisatie beoordeelt of een Fitnessclub of Personal Trainer wordt toegelaten tot de verkiezing.


4. Wanneer ik mijn postcode invoer tijdens het stemproces, krijg ik de melding dat de postcode ongeldig is.
Nieuwe postcodes worden soms nog niet herkend, vul in dat geval een andere postcode uit de woon- of vestigingsplaats in.


5. Ik woon in het buitenland en wil graag mijn stem uitbrengen, maar mijn postcode wordt niet geaccepteerd.
Buitenlandse postcodes worden niet geaccepteerd, omdat dit een verkiezing is voor mensen die in Nederland woonachtig zijn. 


6. Ik ontvang geen bevestiging van mijn stem per e-mail.
Controleer eerst of de bevestiging in de ongewenste berichten / spambox terecht is gekomen. Is dit niet het geval, dan kan je via deze link opnieuw een bevestiging aanvragen. 


7. Kan ik door op verschillende manier te stemmen, vaker stemmen?
Ja, dat kan. Je kan per categorie 1 keer stemmen. Let op dat je eerst de stem bevestigd voordat je een nieuwe stem uitbrengt. Je kan daarnaast ook 1x via SMS stemmen.


8. Waar kan ik de unieke SMS-code van mijn Fitnessclub of Personal Trainer vinden?
Via deze link kan je snel en eenvoudig de unieke SMS-code van jouw Fitnessclub of Personal Trainer. Stemmen via SMS doe je door een SMS-bericht naar nummer 1008 met de tekst "VOTE [UNIEKE SMSCODE]". Let er op dat er een spatie staat tussen het woord VOTE en de unieke SMS-code. Stemmen via SMS mag maximaal 1 keer per mobiel nummer. Ter bevestiging van jouw stem ontvang je 1 SMS-bericht retour. De kosten hiervan bedragen eenmalig € 0,90 (exclusief de kosten van je mobiele telefoon).


9. Ik heb gestemd via SMS, maar ik ontvang geen bevestigingsbericht
Dan heeft het telefoonabonnement waarschijnlijk een Premium SMS Blokkade. Dit betekent niet dat je niet mee kan doen met een dergelijke stem actie. Je maakt deze blokkade ongedaan op www.smsdienstenfilter.nl  Daarna kan je wél aan het stemproces deelnemen.


10. Hoe kan ik zien hoeveel stemmen mijn favoriete Fitnessclub of Personal Trainer heeft ontvangen?
Een aantal maal wordt er een tussenstand gepubliceerd. Deze tussenstanden kan je zien op de pagina Tussenstand. Tussen de momenten van publicatie van de tussenstand in, is het niet mogelijk om te zien hoe vaak er op jouw favoriete Fitnessclub of Personal Trainer is gestemd.
 

11. Mijn email adres wordt niet herkend, kan ik nu wel stemmen?
Het systeem ziet sommige domeinen waaronder @inbox.com als oneigenlijke e-mailadressen ook wel 'wegwerp e-mailadressen' genoemd. De herkomst en echtheid van dergelijke e-mailadressen kan niet worden geverifieerd en dus kan er helaas niet mee gestemd worden.


12. Het lukt mij niet om te stemmen via de mobiele website
Mocht het voorkomen dat het niet lukt om via de mobiele website te stemmen, dan zit rechtsboven op de mobiele website een button waarmee je naar de normale website gaat. Je kan dan op de normale website alsnog stemmen.


13. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan vanaf 26 maart tot en met 10 mei 2018 gestemd worden.


14. Hoe worden de winnaars bepaald?
Fitnessclubs en Personal Trainers maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een Fitnessclub of Personal Trainer kan natuurlijk ook beide titels winnen. De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Ook de landelijke winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen.

Fitnessclubs en Personal Trainers met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger ontvangen op 3 juni tijdens de Award Show ook nog een Gold Award.

Ketens strijden om de felbegeerd Keten Awards in 3 verschillende categorieën: ketens tot 10 vestigingen, ketens met 11 tot 50 vestigingen en ketens met 51 of meer vestigingen. Ook hier geldt dat 60% wordt bepaald door het aantal stemmen en 40% door de gemiddelde waardering. Een keten heeft in totaal minimaal 100 stemmen nodig om een Keten Award te kunnen winnen. De individuele vestigingen van ketens strijden ook mee om de gemeente- en provincietitels.


Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, neem dan contact op met info[@]dutchfitnessawards.nl.

Gold partners
Silver partners

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details