Meest gestelde vragen door genomineerden

Meest gestelde vragen door genomineerden

Je bent genomineerd en hebt vragen over de verkiezing. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier nog niet tussen, neem dan via de contactgegevens onderaan deze pagina contact met op met de organisatie.

1. Hoe kan ik meedoen aan de verkiezing?
Alle fitnessclubs of personal trainers kunnen zich hier gratis aanmelden. Ook genomineerden maken kans op 2 tickets naar Ibiza!


2. Wie mogen er fitnessclubs en personal trainers nomineren?
Je mag je eigen fitnessclub of jezelf als personal trainen nomineren. Er kan niet genomineerd worden door leden. Een fitnessclub of personal trainer dient een statutair gevestigde onderneming binnen Nederland te zijn. De organisatie beoordeelt of je wordt toegelaten tot de verkiezing. 


3. Kunnen er meerdere genomineerden per gemeente zijn?
Jazeker, dat bevordert juist een goede lokale competitie. 


4. Wat kan ik als genomineerde winnen?
De te winnen titel kan veel publiciteit opleveren! De ervaring is dat het winnen en uitdragen van een titel kan leiden tot meer bezoekers, trotse medewerkers en meer omzet. 


5. Hoe worden de winnaars bepaald?
Lees hier hoe de gemeente-, provinciale en landelijke winnaars worden verkozen.


6. Maken niet alleen de grote fitnessclubs of personal trainers kans op de gemeentetitel?
Nee, in iedere gemeente zijn er 2 titels te winnen:
     1. De genomineerde met de meeste stemmen
     2. De genomineerde met het hoogste gemiddelde cijfer (van de mensen die stemmen)
De ervaring leert dat met name kleinere genomineerden gemiddeld gezien hogere rapportcijfers halen. Op die manier maakt een kleine fitnessclub of personal trainer net zoveel kans als een grote fitnessclub of personal trainer.
 

7. Wat kan ik doen om veel stemmen te krijgen?
Het werkt vaak het beste om jullie achterban een e-mail te sturen met  maar 1 onderwerp; 'Help ons en breng je stem uit". Tijdens de stemfase is er een directe stemlink voor jullie beschikbaar!

Daarnaast is het de moeite waard om jouw nominatie via social media, zoals Facebook, Instagram en Twitter uit te dragen. Informeer ook de lokale en regionale pers over jouw nominatie. Gratis promotiemateriaal is hier beschikbaar

8. Onze naam staat verkeerd op de website of we willen deelnemen in een andere categorie, kan dat gewijzigd worden?
Ja, tot een week voor de laatste stemdag. Stuur een e-mail naar info @ dutchfitnessawards.nl.
 
9. Wat moet ik doen als ik toch niet genomineerd wil zijn?
Er zijn grote voordelen aan verbonden. Voor de deelnemende fitnessclubs en personal trainers biedt de verkiezing volop kansen op het verkrijgen van waardering van klanten, erkenning, positieve publiciteit en toenemende omzet bij het winnen van de titel. Deelname voor genomineerden is gratis. Wil je niet meer genomineerd zijn, stuur dan een email naar info @ dutchfitnessawards.nl.
 
10. Wie is de initiatiefnemer van de verkiezing? 
Organisator van de verkiezing is Vote Company. Daarnaast wordt de verkiezing mede mogelijk gemaakt door onder meer Technogym, Clickables, Keboem, B.O.S.S., BodyLIFE, newgym, UnitedConsumers, City Gin, Feedback4Sports en NL Actief. 

11. Kan ik ook mee doen aan de verkiezing als we geen zakelijke relatie hebben met de partners van de verkiezing?
Ja, natuurlijk. De partners van de verkiezing maken de verkiezing mede mogelijk, maar hebben geen enkele invloed op de einduitslag bij de publieksverkiezing. Ook als je geen zakelijke relatie hebt met de partners van de verkiezing kan je dus gewoon mee doen.

12. Zijn er algemene voorwaarden van toepassing?
Ja, lees hier de voorwaarden. Alle stemmers en genomineerden verklaren zich hiermee akkoord.

13. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan van 30 september 2024 tot en met 8 november 2024 gestemd worden.

14. Kan ik de gegevens van de stemmers inzien? 
Nee, in het stemproces bewaken we de anonimiteit van de stemmer.

15. Waarom kost een ticket voor het Award Festival geld?

Als je een titel hebt gewonnen mag je die uiteraard gratis en voor niets voeren. Na de 1e editie (al meer dan 10 jaar geleden) kwam de vraag van  genomineerden of er ook een fysieke award gemaakt kon worden en of er een grotere, feestelijke Award Uitreiking georganiseerd kon worden. Dat realiseren we sindsdien (tijdens Corona van uit een studio). Om dit te kunnen doen zijn middelen nodig. Er moet een toffe locatie worden gehuurd, entertainment geboekt, professionals ingehuurd, er moet een crew zijn (ook in de maanden voorafgaand zodat jullie Award er ook daadwerkelijk is etc.), een fotograaf, awards worden op maat gemaakt (en ga zo maar door). Vandaar dat we daar tickets voor verkopen. Het is niet verplicht om te komen maar het wordt wel gaaf. Een mooie manier om een titel met jullie team te komen vieren!

Tip: boek meteen als de tickets beschikbaar komen, dan is het nog met vroegboekkorting. Ook worden er niet nog apart reserveringskosten of boekingskosten gerekend (die zijn er wel degelijk maar zitten al bij de ticketprijs inbegrepen). 

En oh ja; de Award ontvang je niet alleen fysiek als je naar de Award Uitreiking komt, je krijgt 'm ook nog digitaal toegestuurd (na de Award Uitreiking)!

16. Kan ik een ticket voor het Award Festival annuleren

Nee, dat kan niet.  Wel mag het ticket aan iemand anders worden overgedragen zolang men de evenementenlocatie niet betreden heeft. Echter als je een ticket aan een andere genomineerde geeft is daar niet automatisch ook een Award voor aanwezig. Eventueel niet afgehaalde fysieke Awards worden niet opgestuurd (wel digitaal).


Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of gewoon iets leuks te melden over de verkiezing? Neem contact met ons op via info @ dutchfitnessawards.nl.

Partners
TechnoGymClickablesKeboemBody LifeUnited ConsumersFeedback4SportsNew GymNLActiefCity GinBoss

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details