Meest gestelde vragen door genomineerden

Meest gestelde vragen door genomineerden

Je bent genomineerd en hebt vragen over de verkiezing. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier nog niet tussen, neem dan via de contactgegevens onderaan deze pagina contact met op met de organisatie.

1. Hoe kan ik meedoen aan de verkiezing?
Alle fitnessclubs of personal trainers kunnen zich hier gratis aanmelden. Ook genomineerden maken kans op 2 tickets naar Ibiza!

Voor de Vakjury Awards en de Keten Awards kan apart aangemeld worden. 


2. Wie mogen er fitnessclubs en personal trainers nomineren?
Je mag je eigen fitnessclub of jezelf als personal trainen nomineren. Er kan niet genomineerd worden door leden. Een fitnessclub of personal trainer dient een statutair gevestigde onderneming binnen Nederland te zijn. De organisatie beoordeelt of je wordt toegelaten tot de verkiezing. 


3. Kunnen er meerdere genomineerden per gemeente zijn?
Jazeker, dat is geen enkel probleem en bevordert een goede lokale competitie. Check eerst hier of je er niet dubbel in staat.


4. Wat kan ik als genomineerde winnen?
De te winnen titel kan veel publiciteit opleveren! Ook worden er digitale uitingen beschikbaar gesteld om de titel uit te dragen. De ervaring is dat het winnen en uitdragen van een titel kan leiden tot meer bezoekers, trotse medewerkers en meer omzet. 


5. Hoe worden de winnaars bepaald?
Lees hier hoe de gemeente-, provinciale en landelijke winnaars worden verkozen.


6. Maken niet alleen de grote fitnessclubs of personal trainers kans op de gemeentetitel?
Nee, in iedere gemeente zijn er 2 titels te winnen:
     1. De genomineerde met de meeste stemmen
     2. De genomineerde met het hoogste gemiddelde cijfer (van de mensen die stemmen)
De ervaring leert dat met name kleinere genomineerden gemiddeld gezien hogere rapportcijfers halen. Op die manier maakt een kleine fitnessclub of personal trainer net zoveel kans als een grote fitnessclub of personal trainer.
 

7. Wat kan ik doen om veel stemmen te krijgen?
Het werkt vaak het beste om jullie achterban een e-mail te sturen met  maar 1 onderwerp. Help ons en breng een stem uit. Tijdens de stemfase is er een directe stemlink voor jullie beschikbaar!

Daarnaast is het de moeite waard om jouw nominatie via social media, zoals Facebook, Instagram en Twitter uit te dragen. Informeer ook de lokale en regionale pers over jouw nominatie. Gratis promotiemateriaal is hier beschikbaar

8. Onze naam staat verkeerd op de website of we willen deelnemen in een andere categorie, kan dat gewijzigd worden?
Ja, tot een week voor de laatste stemdag. Stuur een e-mail naar vragen[@]dutchfitnessawards.nl
 
9. Wat moet ik doen als ik toch niet genomineerd wil zijn?
Er zijn grote voordelen aan verbonden. Voor de deelnemende fitnessclubs en personal trainers biedt de verkiezing volop kansen op het verkrijgen van waardering van klanten, erkenning, positieve publiciteit en toenemende omzet bij het winnen van de titel. Deelname voor genomineerden is gratis. Wil je niet meer genomineerd zijn, stuur dan een email naar vragen[@]dutchfitnessawards.nl
 
10. Wie is de initiatiefnemer van de verkiezing? 
Organisator van de verkiezing is Vote Company. Daarnaast is de verkiezing mogelijk gemaakt door BodyLIFE, Technogym, Feedback4Sports, Personal-Trainer.nl, UnitedConsumers, FitFair en NL Actief.

11. Kan ik ook mee doen aan de verkiezing als we geen zakelijke relatie hebben met de partners van de verkiezing?
Ja, natuurlijk. De partners van de verkiezing maken de verkiezing mede mogelijk, maar hebben geen enkele invloed op de einduitslag. Ook als je geen zakelijke relatie hebt met de partners van de verkiezing kan je dus gewoon mee doen.

12. Zijn er algemene voorwaarden van toepassing?
Jazeker, lees hier de voorwaarden. Alle stemmers en genomineerden verklaren zich hiermee akkoord.

13. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan 3 oktober 2022 tot en met 15 november 2022 gestemd worden.

14. Kan ik de gegevens van de stemmers inzien? 
Nee, in het stemproces bewaken we de anonimiteit van de stemmer.

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of gewoon iets leuks te melden over de verkiezing? Neem contact met ons op via vragen[@]dutchfitnessawards.nl.

Partners
TechnoGymBody LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit FairNL ActiefEen Veilig GevoelFeedback4SportsNew GymDe Zaak

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details