Meest gestelde vragen door genomineerden

Meest gestelde vragen door genomineerden

Je bent genomineerd en hebt vragen over de verkiezing. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier nog niet tussen, neem dan via de contactgegevens onderaan deze pagina contact met op met de organisatie.
 

1. Hoe kan ik meedoen aan de verkiezing?
Alle fitnessclubs of personal trainers kunnen zich hier gratis aanmelden. Aanmelden voor editie 2020 is mogelijk tot 27 oktober 2020. Meld je hier alvast  aan voor de editie van 2021.


2. Wie mogen er fitnessclubs en personal trainers nomineren?
Je mag je eigen fitnessclub of jezelf als personal trainen nomineren. Een fitnessclub of personal trainer dient een statutair gevestigde onderneming binnen Nederland te zijn. De organisatie beoordeelt of je wordt toegelaten tot de verkiezing. 


3. Kunnen er meerdere genomineerden per gemeente zijn?
Jazeker, dat is geen enkel probleem en bevordert een goede lokale competitie. Check eerst hier of je er niet dubbel in staat.


4. Wat kan ik als genomineerde winnen?
De te winnen titel kan veel publiciteit opleveren! Ook worden er digitale uitingen beschikbaar gesteld om de titel uit te dragen. De ervaring is dat het winnen en uitdragen van een titel kan leiden tot meer bezoekers, trotse medewerkers en meer omzet. 


5. Hoe worden de winnaars bepaald?
Lees hier hoe de gemeente-, provinciale en landelijke winnaars worden verkozen.


6. Maken niet alleen de grote fitnessclubs of personal trainers kans op de gemeentetitel?
Nee, in iedere gemeente zijn er 2 titels te winnen:
     1. De genomineerde met de meeste stemmen
     2. De genomineerde met het hoogste gemiddelde cijfer (van de mensen die stemmen)
De ervaring leert dat met name kleinere genomineerden gemiddeld gezien hogere rapportcijfers halen. Op die manier maakt een kleine fitnessclub of personal trainer net zoveel kans als een grote fitnessclub of personal trainer.
 

7. Wat kan ik doen om veel stemmen te krijgen?
Het werkt vaak het beste om jullie achterban een e-mail te sturen met  maar 1 onderwerp. Help ons en breng een stem uit. Tijdens de stemfase is er een directe stemlink voor jullie beschikbaar!

Daarnaast is het de moeite waard om jouw nominatie via social media, zoals Facebook, Instagram en Twitter uit te dragen. Informeer ook de lokale en regionale pers over jouw nominatie. Gratis promotiemateriaal is hier beschikbaar

8. Onze naam staat verkeerd op de website of we willen deelnemen in een andere categorie, kan dat gewijzigd worden?
Ja, tot een week voor de laatste stemdag. Stuur een e-mail naar vragen[@]dutchfitnessawards.nl
 

9. Wat moet ik doen als ik toch niet genomineerd wil zijn?
Er zijn grote voordelen aan verbonden. Voor de deelnemende fitnessclubs en personal trainers biedt de verkiezing volop kansen op het verkrijgen van waardering van klanten, erkenning, positieve publiciteit en toenemende omzet bij het winnen van de titel. Deelname voor genomineerden is gratis. Wil je niet meer genomineerd zijn, stuur dan een email naar vragen[@]dutchfitnessawards.nl

 
10. Wie is de initiatiefnemer van de verkiezing? 
Organisator van de verkiezing is Vote Company. Daarnaast is de verkiezing mogelijk gemaakt door BodyLIFEPersonal-Trainer.nl, UnitedConsumers, FitFair en NL Actief.


11. Kan ik ook mee doen aan de verkiezing als we geen zakelijke relatie hebben met de partners van de verkiezing?
Ja, natuurlijk. De partners van de verkiezing maken de verkiezing mede mogelijk, maar hebben geen enkele invloed op de einduitslag. Ook als je geen zakelijke relatie hebt met de partners van de verkiezing kan je dus gewoon mee doen.
 

12. Zijn er algemene voorwaarden van toepassing?
Jazeker, lees hier de voorwaarden. Alle stemmers en genomineerden verklaren zich hiermee akkoord.
 

13. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan 28 september tot en met 8 november 2020 gestemd worden.


14. Kan ik de gegevens van de stemmers inzien? 
Nee, in het stemproces bewaken we de anonimiteit van de stemmer.
 

15. Waarom moet ik als winnaar betalen om een Digitale Award te ontvangen?
De gewonnen titel mag je sowieso gratis en voor niets voeren. Deelname aan de verkiezing is verder geheel gratis. Echter, bij eerdere edities van deze verkiezing is ook de vraag van winnaars ontstaan naar een uiting op maat, om uit te kunnen dragen. Daarom kan je de gepersonaliseerde digitale award bestellen. Dit is dus niet verplicht. Maar hoe gaaf is het om ook te shinen met een digitale award die door een designer is ontworpen en voor je/jullie de naam en gewonnen titel(s) op maat wordt aangepast. Bestel daarom je/jullie gepersonaliseerde digitale Award. Je ontvangt deze dan binnenkort per e-mail in PDF-formaat zodat je deze bijvoorbeeld uit kan printen en inlijsten, op de website plaatsen, delen via social media etc.

Bestellen kan hier!

16. Wat is het verschil tussen een digitale Award van € 19,50 en € 29,50?
De digitale Award van € 19,50 bestel je tot en met 14 december met vroegboekkorting en de digitale Award van € 29,50 kan je tot en met 31 december bestellen zonder vroegboekkorting. Beide Awards zijn verder hetzelfde.

17. Ik heb meerdere titels gewonnen, moet ik dan meerdere Awards bestellen?
Nee, per genomineerde fitnessclub of personal trainer kunnen er meerdere gewonnen titels op een digitale Award. Wil je als genomineerde graag elke gewonnen titel op een aparte Award, dan bestel je meerdere Awards in de webshop. 

18. Ik wil graag meerdere genomineerden op een Award, kan dat?
Nee, meerdere genomineerde fitness clubs of personal trainers kunnen niet op een Award. Mocht je van verschillende nominaties een Award willen ontvangen, kun je deze los van elkaar bestellen. 

18. Wanneer ontvang ik mijn Digitale Award?
De Digitale Award wordt op maat gemaakt door de designer. Omdat het maatwerk is kost dat natuurlijk even tijd. Echter, we proberen het binnen vijf werkdagen voor je te realiseren. De digitale award ontvang je in een PDF en we sturen het per e-mail naar je toe.

19. Ik zou veel meer stemmen moeten hebben dan dat staat vermeld in de tussenstand of eindstand, hoe kan dit?
Alleen bevestigde stemmen tellen mee in de tussenstand en eindstand. Wanneer een stemmer niet zijn of haar stem bevestigd in de bevestigingsmail, kan het dus zijn dat je minder stemmen hebt dan dat je had verwacht. 


Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of gewoon iets leuks te melden over de verkiezing? Neem contact op met Jamie, Moderator van de verkiezing, via vragen[@]dutchfitnessawards.nl.

Partners
Body LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit FairNL ActiefEen Veilig Gevoel

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details