Meest Klantgerichte Club van het Jaar

Technogym is partner van de Dutch Fitness Awards en vindt het belangrijk om clubs die klantgerichtheid centraal stellen een podium te bieden. 

Willen jullie graag in aanmerking komen voor de Vakjury Award voor "Meest Klantgerichte Club van het Jaar editie 2024/2025?" Meld jullie dan nu aan via dit formulier;

Contactgegevens

De Vakjury maakt op basis van de inzendingen een shortlist. Daarna wordt een Top 3 in willekeurige volgorde bekend gemaakt. Tijdens het Award Festival wordt de volgorde van deze Top 3 bekend gemaakt.

Vakjury

De vakjuryleden waren bij de editie van 2023/2024 Jasper Bron, Warren van der Ploeg en Michael Letens. Een update voor de editie van 2024/2025 volgt.

Warren van der Ploeg 

Warren van der Ploeg is een gedreven professional met een indrukwekkende achtergrond in zowel de fitnessindustrie als in trade marketing. Hij vervult momenteel de rol van Trade Marketing Manager bij Technogym Benelux. Vóór zijn positie bij Technogym was Warren van der Ploeg Club Manager bij Tesqua, waar hij verantwoordelijk was voor het leiden van deze dynamische fitnessclub. Zijn ervaring als clubmanager heeft hem inzicht gegeven in de operationele aspecten van de fitnessindustrie en heeft zijn passie voor gezondheid en welzijn versterkt.

 

Jasper Bron

Jasper Bron is een ervaren professional en toonaangevende figuur in de fitnessindustrie. Hij bekleedt de positie van Managing Director bij Technogym Benelux. Met zijn diepgaande kennis en passie voor gezondheid en fitness heeft Jasper een indrukwekkende carrière opgebouwd. Naast zijn professionele prestaties staat Jasper bekend om zijn betrokkenheid bij het promoten van een gezonde levensstijl en lichaamsbeweging. Hij heeft een passie voor het inspireren van mensen om actief te zijn en hun fitnessdoelen te bereiken.

 

Michael Letens

Michael is directeur en mede-eigenaar bij Clickables. Hij helpt ondernemers uit de Fitness-, Fysio en Leisure branche om harder te groeien 

 

Lees meer over de andere Vakjury Awards

Partners
TechnoGymClickablesKeboemBody LifeUnited ConsumersFeedback4SportsNew GymNLActiefCity GinBoss

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details