Vakjury Bootcamp & Crossfit

Aanmelding voor de editie 2024/2025 is gestart

Willen jullie graag in aanmerking komen voor de Vakjury Award voor "Bootcamp & Crossfit"? Meldt jullie dan nu aan via dit formulier;

Contactgegevens

 

De Vakjury maakt op basis van de inzendingen een shortlist. Daarna wordt een Top 3 in willekeurige volgorde bekend gemaakt. Tijdens de Award Uitreiking wordt de volgorde van deze Top 3 bekend gemaakt.

 

De Vakjury editie 2024/2025

De vakjury voor deze categorie bestaat uit:

Maarten Schaapherder

Maarten Schaapherder is mede-oprichter van ViveActive dat al bijna 25 jaar actief is in Personal Training en Educatie. Naast Personal Training verzorgt Maarten diverse workshops (o.a. SGT) in de Benelux voor fitnessprofessionals en is hij ook actief in het opleiden van o.a. artsen, fysiotherapeuten en diëtisten tot BLCN geregistreerde Leefstijlcoaches.

Jeroen Gerats

Jeroen Gerats is geen onbekende in de fitnessbranche. Hij is Magazine Manager bij bodyLIFE, al ruim 15 jaar actief o.a. voor vakbladen en als bemiddelaar bij de verkoop van sportcentra. Hij was mede organisator van de FWTop, dat is de voorloper van de Fitfair Jaarbeurs.

 

Roel van Iersel

Klantverhalen en feedback ontvangen van jouw leden wordt een steeds belangrijker aspect in de fitnessbranche. Wie wil nou niet weten wat er speelt in zijn club?
Met Feedback4Sports versturen wij enquêtes voor fitnessclubs over de hele Benelux. Wij helpen clubs naar een hogere retentie, lagere churn, meer ledenbehoud en het aantrekken van nieuwe leden.
Als Customer Success Manager sta ik dan ook klaar om sportclubs te ondersteunen in het gebruik en de omgang van gegeven feedback. 
Ik ben benieuwd hoe de genomineerden van de Dutch Fitness Awards hiermee omgaan en gebruik maken van de input van hun leden.

Lees meer over de andere Vakjury Awards

 

Partners
TechnoGymClickablesKeboemBody LifeUnited ConsumersEen Veilig GevoelFeedback4SportsNew GymNLActiefBrandNewDayMoninBoss

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details