Maatschappelijk Fitness Initiatief Award

Dit jaar reiken we een extra award uit: voor de ondernemer of personal trainer met het meest inspirerende maatschappelijk programma. Waarom deze extra award? Omdat we zien dat steeds meer ondernemers en personal trainers kansen zien en initiatieven ontplooien op het snijvlak van fitness en sociaal-maatschappelijke vraagstukken. Daarbij moet je denken aan het ontwikkelen van een aanbod voor speciale doelgroepen, het tegengaan van eenzaamheid, participatie in lokale Sportakkoorden en Preventieakkoorden, samenwerkingsverbanden met partners in andere domeinen als zorg en onderwijs, enz. Met als doel om ook mensen in beweging te krijgen en gezonder te laten leven, voor wie sporten en bewegen niet zo vanzelfsprekend of toegankelijk is. Daarmee kun je je onderscheiden van jouw collega’s.

De inzendingen voor de Maatschappelijk Fitness Initiatief Award willen we ook gebruiken om andere ondernemers en personal trainers te inspireren.

Deelname levert sowieso voordelen voor jou op: zichtbaarheid, promotie, erkenning en herkenning. Onze kennispartner Polar Nederland beloont de winnaars extra met een POLAR VANTAGE V2 (t.w.v. € 499,90).

 

Wil je in aanmerking komen voor deze vakjuryprijs?

Binnenkort vind je hier de criteria

 

Vakjuryleden

Het eerste Vakjurylid is bekend;

Anne Marie van Duivenboden - Preventiecentrum 

Als eigenaar van preventiecentrum BodyVision mag ik elke dag met veel passie en bevlogendheid het vak uitoefenen. Het mee kunnen helpen aan de professionalisering in deze branche is dan ook  een echt cadeautje voor mij, waar ik veel inspiratie uit haal. Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in deze branche en het verveelt nog steeds niet!

 

Michel Vierwind

Zo'n 6 jaar geleden begonnen bij NL Actief preventiecentrum Sportcentrum Leef! Olst-Wijhe. Mijn visie en missie is met name gericht op het samenwerken en netwerken binnen de diverse domeinen in ons werkgebied. Dit werkgebied breidt zich steeds verder uit en ik ben er van overtuigd dat met de verbinding zorg & fitness een mooie toekomst voor ons ligt. Maatschappelijke vraagstukken welke we met een multidisciplinair werkveld elkaar gaan versterken en waarbij met uitstek de preventiecentra een actieve rol in kunnen gaan betekenen. Preventie aan de voorkant van het medische spectrum zal in de toekomst de uitkomst zijn voor de steeds stijgende zorgkosten. Dus eigenlijk voorzorg in plaats van nazorg, terwijl we als branche beiden kunnen bedienen. Ik ben reuze benieuwd naar de projecten wij als jury mogen gaan beoordelen.

 

Uitreiking

De Vakjury Awards worden uitgereikt tijdens Fitfair op donderdagmiddag 25 november 2021.

Lees meer over de Vakjury Award voor Fitnessclubs

Lees meer over de Vakjury Award voor Personal Trainers

 

Partners
Body LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit FairNL ActiefEen Veilig Gevoel

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details