Allround Fitnessclub van het Jaar

 

Willen jullie graag in aanmerking komen voor de Vakjury Award voor "Allround Fitnessclub?" Meldt jullie dan nu aan via onderstaand formulier. 

 

De Vakjury maakt op basis van de inzendingen een selectie met 5 finalisten. Deze 5 fitnessclubs worden de Vakjury bezocht. Daarna wordt een Top 3 in willekeurige volgorde bekend gemaakt. Tijdens het Award Festival wordt de volgorde van deze Top 3 bekend gemaakt.

 

De vakjury voor de categorie Allround Fitnessclubs 2022 :

 

Ricardo Seffelaar

Ricardo is al meer dan 25 jaar actief in de fitnessbranche en als directeur van Creative Sports Group BV is hij de coach die sportscholen financieel fit en gezond houdt. 

 

René Wantzing

René Wantzing is oprichter en eigenaar van Mindset Bedrijfsontwikkeling. Vanuit zijn bedrijfskundige achtergrond en zijn uitgebreide ervaring als manager én ondernemer helpt hij ondernemers in de fitnessbranche hun bedrijf door te ontwikkelen en daarmee een gezonde, stabiele toekomst in te sturen. Naast zijn consultancyactiviteiten is René distributeur van FitnessKPI.

 

Roel Velstra 

Roel Velstra is eigenaar van RAF Sport Lelystad en het Personal Active Plan. Sinds 2010 fitnessondernemer, sinds 2002 docent Lichamelijke Opvoeding en daarbij een geruime tijd les gegeven op verschillende sport en bewegen opleidingen van het ROC van Amsterdam (Fitness & Gezondheid vakken). Sinds 2021 Secretaris van de Nederlandse Gewichthefbond.

 

Lees meer over de andere Vakjury Awards

Partners
TechnoGymBody LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit Fairacai beneluxEen Veilig GevoelFeedback4SportsNew GymDe ZaakMusic And FriendsNLActief

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details