Dutch Fitness Awards naar next level met Technogym
3 nov. 2021

Technogym tredt per direct toe als partner van de verkiezing. Kris Dieteren, verantwoordelijk voor Customer Excellence bij Technogym zegt: “We hebben met elkaar een route uitgestippeld waar de Dutch Fitness Awards de komende jaren naar toe moet groeien. Gezamenlijk zien we kansen om hierin een inhoudelijke verdieping aan te brengen. Zo zien we ruimte voor extra Vakjury Awards. En we willen klantenervaringen uit een doorlopend professioneel onderzoek mee laten wegen bij het bepalen van gemeentewinnaars en provinciewinnaars.”

“De Dutch Fitness Awards wordt meer en meer het podium waar mooie resultaten en schoolvoorbeelden op het gebied van kantbeleving, -ervaring, -gerichtheid, transparantie, maatschappelijk initiatief en doorlopend klantonderzoek wordt beloond in een jaarlijks terugkerende, feestelijke uitreiking.”  

“Bij Technogym investeren we momenteel stevig in een langlopend Customer Excellence-traject. Samen met onze klanten werken we doorlopend aan het verbeteren en optimaliseren van onze diensten. Dit doen we op basis van klantfeedback en -ervaringen. Dit helpt ons, en nog belangrijker, het helpt onze klanten. Wij zijn nog niet waar we willen zijn, maar de weg naar verbeteringen is ingeslagen.” Technogym werkt in dit traject intensief samen met Focus Feedback. Dit is het Bain&Company certified NPS-onderzoeksbureau dat kort voor Corona het platform Feedback4Sports is gestart.

 

Feedback4Sports brengt de verkiezing naar 24/7/52/365!
Met het toetreden van Technogym als partner bij de verkiezing kan vanuit een positieve klantervaring direct een eerste next level-stap worden gezet. Door ook het platform Feedback4Sports te ondersteunen bij de komende verkiezingen. Hiermee groeit de verkiezing van een periodieke meting naar een 24/7/52/365-uitvraag van klantervaringen. Het hele jaar door dragen steeds meer klanten, clubs en trainers bij aan een betere beleving en een groter wordende verkiezing. “Feedback4Sports meet voor steeds meer clubs doorlopend de NPS. De belangrijkste ervaringen, klantverhalen en geverifieerde resultaten worden inzichtelijk via steeds meer kanalen op het web en in de clubs”, aldus Jelle Berrevoets van Feedback4Sports. Hij beoordeelt de komende jaren als jurylid enkele specifieke klantgerichte Awards. “Het woord ‘viraal’ is geen gepaste term meer tegenwoordig, maar NPS-metingen en publicatie van klantverhalen nemen momenteel exponentieel toe. We verwachten de komende tijd nog meer versnelling.”

Vanuit de Dutch Fitness Awards geven we de fitnessprofessionals die het podium nog niet hebben bereikt, de tools om dit in de toekomst wel te kunnen. “We zijn dan ook erg blij met het aansluiten van de 2 nieuwe partners. Zo kunnen we de komende jaren stappen blijven zetten om de Dutch Fitness Awards nog relevanter te maken voor de fitnessbranche en consument. En dat we minimaal tot en met 2024 met elkaar gaan samenwerken, zegt genoeg over de intenties”, zegt Wilfred Romijn van Vote Company dat in 2011 startte met de verkiezing.

 

Partners en meer info

De Dutch Fitness Awards wordt georganiseerd in samenwerking met NL Actief, Technogym, Feedback4Sports, Personal-Trainer.nl, Fitfair.nl, Een veilig Gevoel, UnitedConsumers en bodyLIFE.

Partners
TechnoGymBody LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit FairEen Veilig GevoelFeedback4SportsNew GymDe Zaak

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details