Ali B wint de Gouden Halter!
1 dec. 2020

Gisteren zijn de winnaars van de Dutch Fitness Awards 2020 bekendgemaakt. Niet alleen de beste fitnessclubs en personal trainers van Nederland wonnen een titel. Ook Ali B mocht een bijzondere Award in ontvangst nemen: De Gouden Halter.

Het publiek werd gevraagd wie de meest fitte BN’er is. Iemand die zijn bekendheid ook gebruikt om het publiek te motiveren om zelf te gaan sporten. Vorig jaar won Arie Boomsma de Award en dit jaar werd met een ruime meerderheid van stemmen Ali B verkozen. Van harte gefeliciteerd!

Partners
TechnoGymBody LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit FairEen Veilig GevoelFeedback4SportsNew GymDe Zaak

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details