Bekendmaking winnaars
13 nov. 2020

Inmiddels is de online stemronde gesloten. Ruim 45.000 mensen hebben zijn of haar favoriete fitnessclub en/of personal trainer gesteund door een stem uit te brengen. De verkiezing wordt al sinds 2012 georganiseerd, maar 2020 is natuurlijk een heel bijzonder jaar. Met een lock-down in het voorjaar en het inperken van de groepslessen tijdens de stemfase. Geweldig om te zien dat veel fitnessclubs en personal trainers positief zijn gebleven en creatief en veerkrachtig zijn geweest.

De eindstanden voor de gemeente- en provinciewinnaars worden opgemaakt en er wordt gekeken of de stemmen eerlijk zijn uitgebracht. Nu is het de taak aan de vakjury om de landelijke winnaar te beoordelen.

Bij voorgaande edities vonden de Award Uitreikingen onder meer plaats in het Kurhaus, in Studios Aalsmeer en in 2019 tijdens Fitfair. Echter, vanwege de omstandigheden doen we dat deze keer anders. Dit jaar worden alle winnaars bekendgemaakt tijdens de Online Award uitreiking van de Dutch Fitness Awards 2020. Het wordt zeker de moeite waard om te kijken, dus zet de volgende datum in jullie agenda: maandag 30 november om 14:00.

Deze Online Award Uitreiking is live te volgen via de Facebookpagina van de Dutch Fitness Awards.

Ook de gemeentewinnaars en de 6 prijswinnaars onder de stemmers worden tijdens de Online Award Uitreiking bekendgemaakt! Dus volg het live op 30 november om 14:00 uur!

Partners
TechnoGymBody LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit FairEen Veilig GevoelFeedback4SportsNew GymDe Zaak

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details