Vakjury voor fitnessclubs
9 okt. 2020

Graag stellen wij jullie voor aan de vakjury voor de categorie Fitnessclubs.

(Links) Patrick Rijnbeek is sinds 2018 directeur bij NL Actief en verantwoordelijk voor de maatschappelijke waarde van fitness. "Als trotse directeur zoek ik naar samenwerking vanuit de fitness met zorg en met welzijn."

(midden) Ricardo Seffelaar is al meer dan 25 jaar actief in de fitnessbranche en als directeur van Creative Sports Group BV is hij de coach die sportscholen financieel fit en gezond houdt.

(rechts) Jordey de Joode is een bekend gezicht in de fitnessbranche. Hij is als media-adviseur verbonden aan bodyLIFE - Europa's grootste fitnessvakblad en tevens partner van deze verkiezing.

Wil je meer weten over de vakjury? Je leest het hier.

Partners
TechnoGymBody LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit FairEen Veilig GevoelFeedback4SportsNew GymDe Zaak

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details