Vakjury

Voor Fitnessclubs is er ook een vakjuryprijs. Ook deze Vakjury Award wordt uitgereikt tijdens de Award Show op 3 juni 2018.

De vakjuryprijs wordt toegekend aan een fitnessclub die zich heeft aangemeld om in aanmerking te komen voor de vakjury. Om in aanmerking te komen voor een beoordeling moesten er ook minimaal 30 stemmen worden behaald bij de publieksverkiezing. Draagvlak bij leden is natuurlijk belangrijk! Een vakjuryprijs voor Personal Trainers staat gepland voor de editie van 2019.

Vakjuryleden Categorie Fitnessclubs:

Marije de Vries
Marije is sinds 1997 actief binnen de fitnessbranche en heeft in 2013 de stap naar het bedrijfsleven gemaakt. Met haar bedrijf Fitter Nederland helpt ze organisaties met de implementatie van vitaliteitsinterventies, programma’s, (personal) training, onderzoeken en strategische jaarplannen. Ze heeft een aantal personal trainers in dienst en geeft opleidingen. Haar klantenkring bestaat inmiddels uit o.a. RTL Nederland, Alliander en Teijin Aramid. Marije is auteur van twee boeken (Fitnessbijbel voor vrouwen en de Fitgids voor Werkend Nederland), schrijft voor BodyLife en geeft nog steeds, voor haar eigen fitheid, groepslessen in de avonduren. Marije heeft een dochter van 8 maanden (schrijven we op 30-3-2018).

Ricardo Seffelaar
Komt als Algemeen Directeur van Epass Online veel bij sportscholen in binnen en buitenland over de vloer. Is al meer dan 25 jaar actief in de kracht en vechtsportwereld en door deze combinatie van zakelijke en prive-ervaring heeft hij een goed beeld waar een sportschool aan moet voldoen.  

Jordey de Joode
Jordey is sinds jaar en dag betrokken bij body•LIFE. Dit is hét vakblad voor de professionele fitnessbranche. Jordey heeft ook in voorgaande jaren een actieve rol gespeeld in de vakjury bij de Dutch Fitness Awards.

 

Gold partners
Silver partners

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details