De Gouden Halter

Op maandag 30 november zijn de winnaars van de Dutch Fitness Awards 2020 bekendgemaakt. Niet alleen de beste fitnessclubs en personal trainers van Nederland ontvingen een prestigieuze Award. Ook Ali B mocht een bijzondere Award in ontvangst nemen: De Gouden Halter.

Fitste BN’er
Meer dan 40.000 mensen hebben de afgelopen weken een stem uitgebracht op hun favoriete fitnessclub of personal trainer. Het publiek werd ook gevraagd wie de meest fitte BN’er is. Iemand die zijn bekendheid ook gebruikt om het publiek te motiveren om zelf te gaan sporten. Vorig jaar won Arie Boomsma de award en dit jaar werd met een ruime meerderheid van stemmen Ali B verkozen. Van harte gefeliciteerd! Voor de populaire coach van The Voice heeft het winnen van de Gouden Halter een bijzondere betekenis: “Door mijn eigen vooroordelen heb ik altijd een hekel gehad aan sporten. Ik dacht dat het pijnlijk was en dat de gym alleen maar vol zat met macho figuren die elkaar de ogen uitsteken. Het tegenovergestelde bleek waar. Als de samenleving eruit zou zien zoals het er in de gym aan toe gaat dan hadden we veel problemen niet gehad. Ik ben enorm vereerd en zie dit als een aanmoediging. Ik ga hiermee door totdat ik een autoriteit ben op fitness gebied.”

Inspirator voor jong en oud
Marcel Demper van de organisator van de Dutch Fitness Awards vindt dat Ali B een verdiende winnaar is. “Ali B is een inspirator voor jong en oud. Hij heeft zelf ontdekt hoe fijn het is als je regelmatig naar de sportschool gaat. Een gezonde geest heeft Ali B altijd al gehad, maar nu heeft hij ook een heel gezond en fit lichaam. Dat stelt hem in staat om zakelijk nóg beter prestaties te leveren, maar ook als persoon is hij hierdoor een nog betere versie van zichzelf. Mooi om te zien hoe hij dit met zijn volgers en fans deelt en ook hen weer motiveert om ook vaker te sporten. Dit maakt Ali B de terechte winnaar van de Gouden Halter.

Bekijk hier de Online Award Uitreiking terug.

 

Partners
Body LifePersonal TrainerUnited ConsumersFit FairNL ActiefEen Veilig Gevoel

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details